Раніше ми давали рецепт японського крабового салату.
Осінь — це час соковитих груш і насичених сирів. У цьому салаті ідеально поєднуються солодкість груші та насичений смак блакитного сиру. Легкий хрускіт горіхів додає текстури, а свіжі листя салату роблять страву легкою та поживною — ідеальний варіант для осінньої вечері.
Вас також можуть зацікавити новини:
Вихід на пенсію повинен бути тоді, коли ви нарешті подорожуєте, проводите час із сім'єю та…
Мозок постійно обробляє безліч думок та даних, тому деякі з них можуть вислизнути з пам'яті.…
Держава продовжить підтримувати виплатами більш ніж 1,5 мільйона внутрішньо переміщених осіб. Водночас продовжуватимуть більш цільові…
Купівля вживаного автомобіля потребує особливої уважності та його ретельної перевірки. Автомобілі з пробігом часто ховають…
Жовтень — це перехідний місяць між літом і зимою. У цей період ще триває збір…
Осінь - не привід сумувати! Це прекрасна можливість приготувати безліч смачних страв з простих осінніх…