Щоб приготувати смачну шарлотку, не обов’язково користуватися духовкою. У сковороді теж можна приготувати ароматний і пишний пиріг.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із сухого тіста.
Яблука – 2-3 шт., яйця – 3 шт., цукор – 150 г, цукор ванільний – 10 г, борошно – 120 г, розпушувач – 1 чайна ложка, вершкове масло – 20 г, олія – 1 чайна ложка.
Яблука наріжте скибочками. Яйця збийте з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера в густу і пишну піну. На це піде 5-6 хвилин.
Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Поступово всипте сухі інгредієнти до яєць, перемішайте до однорідності.
Сковороду з товстим дном ретельно змастіть вершковим маслом та олією. Викладіть яблука, залийте тістом.
Накрийте кришкою сковороду. Готуйте шарлотку на мінімальному вогні 30-35 хвилин.
Читайте також:
Чим старша людина, тим частіше можна почути скарги на ноги.
Шашлики, соковиті котлетки, ніжні відбивні, пряний гуляш... Апетит розгуляється лише від одних назв страв. Однак…
В умовах воєнного стану, коли розболівся зуб, не завжди є можливість звернутись до лікаря. Треба…
Останні кілька років можна занести в історію моди як Uggaissance: період, протягом якого черевики Ugg…
Деяким пенсіонерам можуть арештувати рахунки. Кого це торкнеться? І що робити, якщо це сталося?
Верховна Рада перейменувала понад триста населених пунктів. Які міста, села і селища змінили свої назви…