Середа, 9 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНовий та швидкий спосіб приготування: шарлотка з яблуками на сковороді

Новий та швидкий спосіб приготування: шарлотка з яблуками на сковороді

Этот материал также доступен на русском языке
Ніжна повітряна шарлотка – улюблена випічка багатьох. А якщо не пекти її в духовці? Можна отримати чудовий десерт, якщо скористатися звичайною сковорідкою.

Шарлотка з яблуками на сковороді

Щоб приготувати смачну шарлотку, не обов’язково користуватися духовкою. У сковороді теж можна приготувати ароматний і пишний пиріг.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із сухого тіста.

Інгредієнти

Яблука – 2-3 шт., яйця – 3 шт., цукор – 150 г, цукор ванільний – 10 г, борошно – 120 г, розпушувач – 1 чайна ложка, вершкове масло – 20 г, олія – 1 чайна ложка.

Приготування

  • Яблука наріжте скибочками. Яйця збийте з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера в густу і пишну піну. На це піде 5-6 хвилин.

  • Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Поступово всипте сухі інгредієнти до яєць, перемішайте до однорідності.

  • Сковороду з товстим дном ретельно змастіть вершковим маслом та олією. Викладіть яблука, залийте тістом.

  • Накрийте кришкою сковороду. Готуйте шарлотку на мінімальному вогні 30-35 хвилин.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні