Новини

Гороскоп на тиждень з 30 вересня по 6 жовтня

Це час внутрішніх трансформацій та перебудов, як на особистому, так і на глобальному рівні, що супроводжується напруженістю, яку важливо вчитися долати через спокій та гнучкість.

Протягом тижня активуватимуться кармічні деструктивні програми у партнерстві, які прийдуть до свого піку розкриття у сонячне затемнення 2 жовтня закриває осінній коридор затемнень 2024 року, а також наголошують на нашому зв’язку з грандіозними процесами Всесвіту.

Аспект поєднання затемнення з Меркурієм та негативною кармічною точкою Чорним Місяцем від 1 до 3 жовтня дає ефект спотворення, пастки свідомості, за допомогою яких мозок переконує нас у правильності того, що не є корисним та природним. Ухвалені в цей період рішення створюють кармічну вирву, яка забирає позитивну енергію та нові можливості.

На початку жовтня ми опиняємось в епіцентрі найважливіших світових подій, внутрішня напруженість зростає, що ускладнює конструктивний діалог. Сонячне затемнення 2 жовтня відбудеться у знаку Терези, є також точкою молодика і вимагає від нас особистісної еволюції через збалансовані стосунки та готовність до компромісів. Важливо приділити увагу зміцненню відносин, заснованих на довірі та відповідальності, оскільки великий ризик серйозних конфліктів, розлучень, непорозумінь у взаємодії з діловими партнерами, у співпраці.

Тиждень 30 вересня – 6 жовтня символізує ключовий переломний момент, коли ми можемо або розрубати кармічні вузли минулого, завершивши деструктивні партнерські програми у взаєминах, або зав’язати нові вузли, які тиснуть кармічними боргами та перешкоджатимуть формуванню щасливого майбутнього.

Гороскоп на тиждень з 30 вересня по 6 жовтня

Овен

Усі серйозні питання постарайтеся вирішити у першій половині тижня. Друга його половина більше схожа на відпочинок: плануйте зустрічі з друзями або родичами.

Телець

Зараз вам треба відмовитися від усіляких нововведень. Слідкуйте за своїм здоров’ям, можливо, варто урізноманітнити харчування. Порадуйте себе смачною їжею, яку ви давно хотіли приготувати.

Близнюки

У цей період зірки будуть до вас прихильні. Ви будете налаштовані рішуче і зможете багато чого досягти. Добре призначати ділові зустрічі, влаштовуватися на роботу.

Рак

Початок тижня буде спокійним. У середу можуть виникнути непередбачені завдання, які потребують негайних рішень. Довіртеся інтуїції й не ігноруйте порад друзів.

Лев

Плідний період. Ви зможете зосередитися на тому, що дійсно є важливим, і переробити багато справ. У вихідні рекомендується відпочинок для відновлення сил.

Діва

Вдалий період. Сміливо беріться за задумані справи, оскільки можна досягти хороших результатів. Можливими є невеликі грошові надходження.

Терези

Ви будете дуже завантажені справами. Ймовірно, доведеться вирішувати кілька завдань одразу. Можуть погіршитися стосунки з родичами. Постарайтеся не виходити із себе.

Скорпіон

Присвятіть цей період відпочинку та поповненню енергії. Намагайтеся частіше бувати на свіжому повітрі. Щодня робіть нескладну гімнастику.

Стрілець

У цей період із серйозними справами краще поки що почекати. У спілкуванні з близькими можливими є непорозуміння. Зірки радять зайнятися своїм здоров’ям, можливо, варто відвідати лікаря.

Козеріг

Підходящий час для знайомств, спілкування, різноманітних заходів. У вас вдасться багато про що домовитися, знайти однодумців. Можливими є несподівані грошові надходження.

Водолій

Сприятливий тиждень для будь-яких справ. Але вам слід вірити у власні сили. Не допускайте думок про провал, заручіться підтримкою однодумців. Вихідні зірки радять провести з родичами.

Риби

Тиждень пройде насичено. На вас чекають приємні сюрпризи, все буде складається найкращим чином. Зірки радять зайнятися творчістю або хобі.

Читайте також:

Метки: астрология астрологія гороскоп

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 30 вересня

30 вересня в Україні буде хмарно, з дощами. У більшості південних та східних областей очікується…

29/09/2024 21:51
  • Статті

Чому кутові дивани вважаються найкращим вибором для маленьких квартир?

Крім цього, кутові дивани забезпечують більше місця для сидіння в порівнянні з класичними прямими моделями.…

29/09/2024 21:14
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 30 вересня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

29/09/2024 20:57
  • Статті

Віртуальна прогулянка унікальними бібліотеками України

В останній день вересня ми відзначатимемо Всеукраїнський день бібліотек. Напередодні цього свята ми вирішили розповісти…

29/09/2024 17:57
  • Новини

Православний церковний календар на жовтень 2024 року за новоюліанським та юліанським стилем

Торік Православна церква України (ПЦУ) та Греко-католицька церква України (ГКЦУ) перейшли з юліанського на новоюліанський…

29/09/2024 17:53
  • Новини

Як швидко та ефективно позбутися кашлю – досвідом діляться читачі

«З початком холодного сезону нікуди подітися від кашлю.

29/09/2024 16:53