Йдеться про звичайну рослинну олію, її ми звикли додавати в тісто на налистники, але в оладки її рідко хто додає, а дарма.
Раніше ми розповідали, як приготувати налистники без борошна.
Як пояснили досвідчені господині, олія допомагає спекти найсмачніші оладки без зайвого жиру. Сковороду можна не змащувати, але щоб оладки не прилипали, можна змастити дно сковороди салом.
Самі по собі оладки пухкі і коли ви наливаєте тісто в сковороду з олією, вони швидко вбирають її, через що виходять жирними, маслянистими. Але якщо додати олію в тісто, вона запечатує ці пори зсередини і оладки не будуть жирними.
Читайте також:
Правила купівлі-продажу автомобілів в Україні змінились. Що треба знати.
Мабуть, немає таких господарів, які б із задоволенням споглядали, як їхній кіт дряпає меблі чи…
2 жовтня в Україні відзначають День уролога, Міжнародний день ненасильства і Міжнародний день соціального педагога.…
Шкарпетки – це один із базових предметів гардеробу, який потрібно постійно оновлювати. Однак пенсіонерам, які…
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Саме тому він овіяний безліччю міфів. Розповідаємо…
Гладіолуси належать до рослин, які обов'язково потрібно викопувати на зиму, інакше цибулини просто померзнуть. Коли…