Неділя, 22 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Таємниця, пристрасть та трансформація – таке енергетичне тло на найближчий тиждень. Якщо вам не вистачає мотивації, щоб почати діяти, – не хвилюйтеся, найближчими днями вона з'явиться!

Триває коридор затемнень, допомагаючи позбутися старих прив’язок і залежностей, що дозволяє завершити минулі цикли та розпочати новий шлях.

23 вересня о 05:36 (gmt+3) Венера входить у знак Скорпіона, посилюючи прагнення поринути у суть речей, взаємин і почуттів. Досить важкий соціально-психологічний клімат заважає міжособистісним взаємодіям, встановленню міцних емоційних зв’язків та взаємовигідному розвитку взаємин між людьми. З іншого боку, виявляються слабкі сторони стосунків, із якими необхідно працювати.

24 вересня гармонійний аспект Меркурія та ретро-Урана сприяє появі незвичайних ідей, дає силу мови та думки, легкість міркування. Цього дня легше зробити велику розумову роботу, щось вигідно продати, а також когось перехитрити та вийти “сухим із води”.

25 вересня опозиція Меркурія з ретро-Нептуном та гармонійний аспект із ретро-Плутоном посилюють психічні процеси, роботу несвідомого, трансформують внутрішній світ людей. Зростає творчий потенціал, розкривається креативне мислення, що дозволяє діяти нестандартно та досягати високих результатів.

26 вересня об 11:09 Меркурій входить на знак Терези – транзит дарує розуміння істини та краси, триватиме до 14 жовтня. Цей час багато людей запам’ятають як наймиролюбніший період. Але в цьому періоді є підводне каміння. Так, наприклад, ви повинні бути готові, що вас вивчатимуть з усіх боків.

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 вересня

Овен

Цей тиждень – час здійснення бажань. Все, що ви давно задумали і дуже хотіли, зараз може здійснитися. Можливо, з’являться люди, які нададуть вам несподівану допомогу.

Телець

Справа, якою ви зайняті зараз, несподівано зупиниться. Ваше завдання – зрозуміти причину затримки і розробити новий план. Також не виключеним є початок нових стосунків з новими знайомими.

Близнюки

Життєві сили у вас зараз на найвищому рівні. Усі справи, які розпочнете у цей період, закінчаться успіхом. Час сприятливий для справ, пов’язаних із документами.

Рак

Тиждень краще почати з найменш стомливих і складних справ, оскільки метушня та перенапруження можуть негативно позначитися на самопочутті. Робіть перерви для відпочинку, щойно відчуєте втому.

Лев

Ви можете отримати запрошення на зустріч зі старими друзями. Не відмовляйтеся, це чудова можливість поділитися спогадами і отримати нові враження.

Діва

Період сприятливий у всіх галузях. Справи підуть вгору, все складеться так, як треба. Вдалими будуть і дрібні, і великі покупки. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Терези

Чекайте на несподівані новини або події, які потребуватимуть вашої уваги. Ви можете зіткнутися з ситуаціями, які потребують швидкого ухвалення рішень. Зберігайте спокій і не поспішайте.

Скорпіон

На вас чекає удача, будьте відважні і не проґавте момент. Сміливо беріть всі справи у власні руки. Однак зірки радять уникати нервових та фізичних навантажень, щоб не нашкодити здоров’ю.

Стрілець

Ви відчуєте приплив енергії та оптимізму. Використовуйте цей час для фізичної активності. Щодня робіть нескладні вправи і частіше гуляйте на свіжому повітрі.

Козеріг

Період принесе стабільність та спокій. Це вдалий час для відпочинку, тож не варто перевантажувати себе справами. Присвятіть більше часу улюбленим заняттям.

Водолій

Тиждень принесе несподіванки, з’явиться безліч справ, які не терплять зволікання. Буде краще, якщо ви залучите помічників, а не звалите все на себе.

Риби

Ви матимете шанс вирішити важливе питання, яке не дає вам спокою тривалий час. Кінець тижня доведеться присвятити сімейним справам, назріли деякі питання, які потребують негайного втручання.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні