П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаГрошіНайбільший український банк запустив важливу послугу для власників карток

Найбільший український банк запустив важливу послугу для власників карток

Этот материал также доступен на русском языке
Послуга для клієнтів надається безкоштовно до кінця 2024 року. Процес замовлення є максимально простим.

Раніше ми писали, що українці у 8 областях можуть отримати до 36 000 гривень фінансової допомоги.

Приватбанк розширив можливість міжнародної доставки своїх карток. Тепер українці у восьми нових країнах зможуть безкоштовно отримати банківські картки.

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

До нових країн, де доступна ця послуга, належать Бельгія, Болгарія, Кіпр, Казахстан, Ізраїль, Нідерланди, Норвегія та Швеція.

Послуга надається безкоштовно до кінця 2024 року для тих клієнтів, які відкрили нову цифрову картку або перевипустили існуючу через Приват24. Процес замовлення простий: потрібно спочатку оформити віртуальну картку, а потім вибрати доставку пластикової версії у розділі “Всі карти”.

Крім того, з початку війни ПриватБанк продовжив термін дії всіх карток, що забезпечує їх безперебійне використання для оплати та зняття готівки.

З червня 2023 року клієнти ПриватБанку можуть замовляти пластикові картки через Приват24 з доставкою через “Нову пошту”. Послуга безкоштовної доставки перевипущених та нових карток “Новою поштою” діятиме до кінця 2024 року.

У серпні банк продовжив термін дії всіх карток на два роки, що дозволяє клієнтам використовувати їх ще 24 місяці після закінчення зазначеного терміну.

ПриватБанк залишається лідером на ринку, обслуговуючи понад половину всіх активних банківських карток в Україні — це 26,6 мільйона карток.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні