Середа, 18 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 16 по 22 вересня 2024 року: що нам...

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 вересня 2024 року: що нам принесе місячне затемнення

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень непередбачуваних подій, глибоких перетворень та підвищеної небезпеки буквально скрізь і у всьому, що знаменує настання доленосного циклу.

Важливо не впадати в паніку і зберігати витримку у складних ситуаціях – це дійсно допоможе вибратися з глухого кута.

Місячне затемнення 18 вересня знижує інстинкт виживання, послаблює інтуїцію, тому краще весь тиждень провести вдома, далеко від натовпу людей та будь-якого екстриму. Затемнення Місяця створює атмосферу загадковості та магнетизму, посилює потребу у гострих відчуттях. Але наслідки від цього можуть бути дуже сумними.

17 вересня Марс на вершині напруженої конфігурації “Тау-квадрат” з Місячними Вузлами сприяє посиленню військових дій і агресивним діям, масштабним руйнуванням та іншим подіям, що травмують. Одне необережне слово, дія чи погляд можуть призвести до грандіозного скандалу, фізичного з’ясування стосунків.

19 вересня гармонійний аспект ретро-Урану із Сонцем сприяє винахідливості та вирішенню будь-яких складних ситуацій. Найпозитивніший день цього тижня, тому варто використати його з максимальною користю.

22 вересня о 15:44 (gmt+3) Сонце входить у знак Терези – це Осіннє Рівнодення, третя кардинальна точка року та початок астрономічної осені. Для сфери взаємин день досить важкий – все може перевернутися “з ніг на голову” і навпаки. Корисно переглянути доцільність продовження партнерських взаємин. Варто з обережністю підходити до створення нових соціальних зв’язків як мінімум до завершення затемненого періоду 18 вересня – 2 жовтня.

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 вересня

Овен

На початок тижня краще не планувати нічого важливого, оскільки події можуть набути несподіваного напряму. У відносинах з родичами постарайтеся не допустити конфліктів.

Телець

Ви будете бадьорі та енергійні і вам захочеться переробити всі справи. Але зірки радять не поспішати і не ухвалювати необдуманих рішень. Також не забувайте про фізичну активність, частіше виходьте на прогулянку.

Близнюки

Цей тиждень буде сприятливим для спілкування з родичами. Знайдіть час для зустрічей або телефонних розмов. У четвер на вас можуть чекати несподівані новини.

Рак

Цього тижня ви відчуватимете емоційне піднесення, і це допоможе впоратися з будь-якими труднощами. Це добрий час для вирішення фінансових питань.

Лев

Вас може охопити почуття ностальгії. Відвідайте місця, які мають для вас особливе значення, або перегляньте старі фотографії. Це підніме настрій.

Діва

Тиждень буде насиченим, можливо, ви допомагатимете комусь із близьких. Не забувайте про відпочинок. Частіше гуляйте на свіжому повітрі.

Терези

Цього тижня вам доведеться ухвалювати важливі рішення. У середу добре зайнятися фінансовими питаннями. У четвер чекайте на приємні сюрпризи від близьких людей.

Скорпіон

Ви можете відчути внутрішню потребу в усамітненні. Розберіться у своїх думках та емоціях. Можливо, ви когось образили, а когось недооцінили.

Стрілець

Цей тиждень сприятливий для спілкування. Якщо ви маєте можливість, відвідайте культурний захід або приєднайтеся до групи за інтересами. Нові знайомства принесуть добрий настрій.

Козеріг

Зірки радять провести цей період у «спокійному режимі», уникаючи суєти та поспіху. Перегляньте своє коло спілкування, можливо, з кимось варто продовжувати спілкування, а від когось слід триматися подалі.

Водолій

Час сприятливий для навчання та саморозвитку. Відкрийтеся новим знанням та ідеям, відвідайте бібліотеку та сходіть до театру. Можливо, ви знайдете нове джерело натхнення або друзів за інтересами.

Риби

Ви будете надто чутливі. Будьте обережні зі своїми почуттями і намагайтеся не сприймати все близько до серця. Проводьте більше часу з людьми, які вас розуміють та підтримують.

Читайте  також:

Гороскоп здоров’я на вересень: кому берегтися від переломів, а хто має дбати про імунітет

Місячний календар стрижок на вересень: коли час наводити красу

Місячний посівний календар на вересень 2024 року: сприятливі дні для роботи в саду та на городі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні