Якщо ви хочете, щоб тісто вийшло більш слоїстим, краще замісити його з вечора, на ніч прибрати в холодильник, а вранці займатися безпосередньо випічкою.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший насипний пиріг з яблуками.
Інгредієнти:
- 300 г борошна;
- 300 г вершкового масла;
- 300 г сиру;
- 700-800 г яблук;
- щіпка солі;
- 4 ст. ложки цукру;
- кориця – до смаку.
Приготування:
- У глибокій мисці натріть охолоджене масло на тертці і змішайте його з борошном, щоб вийшла крихта, потім додайте сир і дрібку солі і замісіть тісто. Якщо сир м’який, то може знадобитися трохи більше борошна.
- Яблука помийте, видаліть шкірку і наріжте маленькими кубиками і відправте на сковороду трохи протушитися з цукром. За бажанням цукру можна додати менше, якщо ви не любите надто солодке.
- Розкачайте сирне тісто тонким пластом, чим тонше, тим краще, викладіть яблука, посипте їх цукром і сформуйте рулет.
- Викладіть рулет на лист, застелений пергаментним папером і відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
- Перед випіканням верх рулету можна змастити жовтком, тоді випічка виходить глянсовою та красивою.
Зараз читають: Неймовірно ніжний та смачний пиріг з сирною начинкою – забутий рецепт Королівської ватрушки