Вівторок, 17 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниЯк пенсіонеру менше платити за мобільний зв'язок: найбільш вигідні на економні тарифи

Як пенсіонеру менше платити за мобільний зв’язок: найбільш вигідні на економні тарифи

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні оплата за користування мобілкою вже давно перетнула позначку 100 гривень і продовжує зростати.

У тариф обов’язково входить інтернет, яким багато пенсіонерів не користуються. Доходить до абсурду: у людини кнопковий телефон, а вона платить за інтернет.

Київстар

На сайті «Київстару» пропонуються два тарифи спеціально для пенсіонерів та людей з інвалідністю І – ІІІ груп – за 140 і 175 гривень. Виходить, «найдешевший» – 140 гривень. Він включає 6 гігабайтів інтернету, безкоштовні дзвінки в мережі оператора, 60 хвилин на інші номери, а також 60 смс-повідомлень по країні.

Але є й справді недорогий пакет у «Київстарі», але чомусь на сайті інформації про нього немає. Називається він «LOVE UA Базовий» і коштує 75 гривень на місяць. Тариф включає безкоштовні дзвінки в мережі оператора, 75 хвилин на інші номери і 6 гігабайтів інтернету. Але такий тариф є доступним не для всіх пенсіонерів. А для кого?

У компанії «Київстар» розповіли, що цей тариф може бути підключений лише якщо за вашим номером є індивідуальна пропозиція. Це свого роду лотерея і працює вона 50 на 50. За якими критеріями відстежує компанія, кому дати дешевий тариф, а кому ні, не повідомляють. Проте радять стежити за смс-повідомленнями, оскільки індивідуальна пропозиція надійде у вигляді смс.

Але можна й не чекати, а просто зателефонувати оператору і дізнатися, чи пощастило вашому номеру.

Щодо інших операторів

Водафон

«Водафон» також радить стежити за смс-повідомленнями, щоб не пропустити тариф за 80 гривень. А на сайті компанія пропонує тарифи по 150, 180, 200 гривень на місяць.

Лайфселл

«Лайфселл» пропонує мінімальний тариф – 160 гривень на місяць. Але є в компанії послуга Хендмейд, де «своїми руками» можна вибрати тільки те, що потрібно. 100 гривень на місяць коштуватимуть дзвінки лише усередині мережі «Лайфселл». Якщо до них додати 100 хвилин дзвінків на інших операторів, вартість тарифу збільшиться до 130 гривень.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні