П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦя сирна запіканка просто тане в роті – і все завдяки секретному...

Ця сирна запіканка просто тане в роті – і все завдяки секретному інгредієнту

Этот материал также доступен на русском языке
Рецептів сирної запіканки дуже багато і кожна господиня має свій - на всі випадки життя. Але пропонуємо вам поекспериментувати та приготувати за цим рецептом. Запіканка виходить дуже ніжною та повітряною.

Ця запіканка готується із секретним компонентом, який допомагає зробити її ще повітрянішою та ароматнішою. Секретний компонент – йогурт. До речі, можна брати йогурт на власний смак.

Раніше ми розповідали, як приготувати сирники як у ресторані.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру, бажано взяти пожирніше;
  • 4 яйця;
  • 200 мл малинового йогурту;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • Щіпка солі;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • 150 г манки;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • Мак – за бажанням.

 

Приготування:

  1. В окремій мисці збийте яйця, цукор та сіль.
  2. Сир з’єднайте з йогуртом і перебийте блендером в однорідну масу, з’єднайте з яєчною рідиною, додайте манку, мак, ванільний цукор і розпушувач. Ретельно розмішайте. Дайте масі постояти 15 хвилин.
  3. Перелийте у форму для випікання, її краще змастити маслом і відправляйте у розігріту на 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Читайте також: Класична сирна запіканка: найніжніша і найсмачніша – без зайвих інгредієнтів та проблем

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні