Раніше ми писали, що треба зробити, щоб млинці вийшли тонкими і при цьому не рвалися і не прилипали.
Сьогодні у нас замість борошна буде крохмаль. Але налистники виходять просто чудові!
Готову страву вийняти з духовки, дати трохи охолонути і можна подавати на стіл.
Вас також можуть зацікавити новини:
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…
Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…
Досі багато садівників сперечаються на тему: чи потрібно проводити побілку дерев і що це дає.…
19 вересня очікується невеликий дощ на Одещині, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Чому «крутить» ноги ночами і які заходи допоможуть позбутися цього синдрому, розповіла невролог вищої категорії…