Сезон свіжих овочів ще не закінчився, тому не втрачайте моменту і готуйте улюблені страви. Сьогодні пропонуємо трохи змінити всім відомий та улюблений багатьма рецепт фаршированих перців. Додаємо менше рису, але більше м’яса.
Раніше ми розповідали, як приготувати солоні кекси з ковбасою та сиром.
Інгредієнти:
- перці — 5 шт.;
- томати — 5 шт.;
- цибуля — 2 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- фарш з яловичини — 500 г;
- рис — 70 г; кмин — 1/2 ч. л.;
- коріандр мелений — 1/2 ч. л.;
- зелень (кінза, петрушка) — на свій смак.
Приготування:
- З кожного перцю зрізаємо шматок (цей шматок відкладаємо) і вирізаємо зайве з серединки.
- Дрібно нарізаємо цибулю та часник.
- Дрібно рубаємо зелень.
- У фарш додаємо спеції, частину цибулі, часнику та зелені, а також рис. Усе добре перемішуємо.
- Начиняємо фаршем половинки перців і закриваємо шматочками, що зрізали.
- На сковороді розігріваємо олію, додаємо нарізану цибулю з часником і пропущені через м’ясорубку томати, солимо.
- Кладемо в “підливку” перці й тушкуємо до готовності. Наприкінці посипаємо зеленню.
Вас також можуть зацікавити новини:
Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)
Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)