Субота, 14 Вересня, 2024
ГоловнаГрошіВидають по 10800 гривень: українців запрошують зареєструватись на нову грошову допомогу

Видають по 10800 гривень: українців запрошують зареєструватись на нову грошову допомогу

Этот материал также доступен на русском языке
Українці, які постраждали від війни, можуть зареєструватись на нову грошову допомогу. Хто надає підтримку та як подати заявку.

УВКБ ООН в Україні впроваджує одну з найбільших і найсучасніших програм надання грошової допомоги, розроблену з урахуванням різноманітних потреб внутрішньо переміщених і постраждалих від війни людей.

Раніше ми писали, хто з українців може отримати грошову допомогу від ООН.

Російські обстріли і далі руйнують будівлі, багатоквартирні будинки та іншу інфраструктуру, що призводить до того, що багато українців залишаються без духу над головою, змушені тікати або шукати тимчасове житло.

Програма надання грошової допомоги УВКБ ООН надає цим сім’ям критично важливу фінансову підтримку, дозволяючи їм відремонтувати свої пошкоджені будинки, повернутися до місця постійного проживання і знову відчути себе як вдома.

3 березня 2024 року УВКБ ООН надало грошову допомогу понад 2,1 млн людей в Україні на загальну суму більше 511 млн доларів США. УВКБ ООН пропонує фінансову підтримку в різних формах та надає людям можливість приймати рішення, виходячи з їхніх конкретних потреб та унікальних обставин, що зберігає їхню гідність і незалежність та забезпечує їх відчуттям нормальності та причетності.

Ця допомога дозволяє:

  • підготуватися до зими,
  • оплатити оренду,
  • відремонтувати житло,
  • купити продукти харчування,
  • жити в гідних умовах,
  • підтримує місцеву економіку.

Ця програма діє вже у 21 області України. Впроваджується через мережу центрів надання послуг у сфері соціально-правового захисту та мобільних бригад. У центрах реєструють на отримання грошової допомоги та проводять первинну оцінку відповідності критеріям вразливості, гарантуючи, що допомога забезпечується тим, хто ії найбільше потребує.

Критерії вразливості, що визначають право на отримання допомоги, регулярно оновлюються, адже безпекова ситуація постійно змінюється, а кількість постраждалих українців зростає.

Куди звернутися за допомогою:

Детальніше дізнатися про пункти реєстрації на отримання грошової допомоги у вашому місті можна за посиланням: https: //cutt.ly/4w5h8ytG.

УВКБ ООН також підтримує програму надання екстреної грошової допомоги, яка надається відразу після обстрілів у співпраці з місцевою владою.

Гаряча лінія УВКБ ООН: 0800307711 (Пн-Пт 09:00-18:00).

Телеграм-канал БФ «Право на захист»: https://t.me/IDPhelp.

Джерело: to4ka.fun

Вас також можуть зацікавити новини:

Збільшити призначену пенсію: як правильно для цього оформити документи (відео)

Однією рукою дають, іншою – забирають: як вам можуть непомітно зменшити пенсію (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні