Сьогодні пропонуємо приготувати мусовий торт «Червоний оксамит». Цей класичний десерт родом із США — його вигадали і навчилися готувати ще у ХІХ столітті. За довгий час історія десерту обросла міфами, з’явилося багато варіацій рецепту. Розповідаємо, як правильно готувати «Червоний оксамит» у домашніх умовах. Це смачно та красиво! На святковому столі така страва завжди у центрі уваги.
Для коржу:
Для мусового прошарку:
Для прикрас:
Вас також можуть зацікавити новини:
Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)
Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)
Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…
20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…