Для приготування ароматного, що тане в роті яблучного штруделю, зовсім не потрібно багато часу. Скористайтеся цим рецептом і отримайте ідеальну випічку всього за пів години.
Раніше ми розповідали, як приготувати ніжний та повітряний рулет за 20 хвилин.
Інгредієнти:
- яблука — 3 шт.;
- вершкове масло — 80 г;
- мелена кориця — 1 ч. л.;
- цукор-пісок — 200 г;
- ванілін — щіпка, для аромату;
- лаваш — 1 шт.;
- панірувальні сухарі — на власний смак;
- цукрова пудра – для прикрашання.
Приготування:
- Яблука очистіть від шкірки і наріжте товстими кільцями. Виріжте серединку з кісточками.
- Яблука пересипте цукром та корицею.
- Додайте ароматизований ванільний цукор і нарізане шматочками масло.
- Перекладіть суміш на сковороду та злегка обсмажте на середньому вогні.
- Лаваш розріжте вздовж порівну, посипте панірувальними сухарями.
- На край лаваша викладіть ароматну суміш обсмажених яблук і зверніть рулетом.
- Викладіть штрудель на змащений пергамент і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 15-20 хвилин.
- Перед подачею гарячий штрудель можна посипати цукровою пудрою. Також його можна подати з кулькою пломбіру.
Вас також можуть зацікавити новини:
Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)
Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)