Оладки з кабачків та картоплі – ситний варіант сніданку або швидкого перекушування, який можна взяти з собою в дорогу. Для приготування використовуються лише найпростіші продукти.
Кабачки – 1 кг, картопля – 1 кг, борошно – 3 столові ложки з гіркою, цибуля – 1 шт., морква – 1 шт., яйця – 2 шт., часник, рослинна олія, сіль та перець – за смаком.
Цибулю подрібнити в блендері. Натерти картоплю, додати цибулю та сіль, добре перемішати. Відкинути масу на сито і залишити, щоб стік зайвий сік, потім віджати сік руками.
У кабачків обрізати кінці з обох боків і натерти на тертці. М’якуш посолити і залишити на 10 хвилин. Потім віджати сік, що виділиться.
У картоплю з цибулею додати натерті кабачок та моркву, яйця, мелений перець та подрібнений часник.
Злегка перемішати, всипати борошно, знову перемішати до однорідної маси. Розігріти сковороду з олією. Перед смаженням знову віджати кабачкове тісто, щоб вийшов сік.
На сковороду тісто накладати ложкою. Оладки спочатку смажити на мінімальному вогні – для прожарювання зсередини, потім збільшити вогонь – для скоринки.
Читайте також:
Сезон липневих овочів: готуємо за 2 незвичайними рецептами кабачки
Чи вмієте ви готувати солодкі мариновані кабачки — це дуже просто, але дивно смачно
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…
Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.
Сухі чорнобривці – вкрай потрібна та корисна річ для городників. Розповідаємо, що з ними треба…