Середа, 18 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяАльтернатива ковбасі на бутерброди: смачна намазка на хліб

Альтернатива ковбасі на бутерброди: смачна намазка на хліб

Этот материал также доступен на русском языке
Ніжна та поживна закуска, яка ідеально підходить для сніданку або швидкого перекусу. Спробуйте цю страву і тоді будете робити її дуже часто.

Раніше ми писали, як приготувати капустяні кульки з м’ясом.

Яєчний паштет готують його з варених яєць з додаванням вершкового масла, зеленої цибулі та інших інгредієнтів, які надають йому особливого смаку і аромату.

Яєчний паштет можна використовувати як самостійну страву, намазуючи його на хліб або крекери, а також як начинку для млинців або тарталеток. Він прекрасно поєднується з овочами, зеленню та різними соусами.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;
  • волоські горіхи – 50 г;
  • вершкове масло – 30 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • цибуля – 150 г;
  • сіль – ⅓ ч.л.

Процес приготування яєчного паштету не займає багато часу і не вимагає особливих кулінарних навичок. Це чудовий спосіб урізноманітнити свій раціон і потішити себе та рідних смачною і корисною стравою.

Приготування:

  1. Зваріть яйця вкруту, а цибулю наріжте дрібними кубиками. На сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору, а волоські горіхи трохи підсушіть.
  2. Складіть у блендер очищені яйця, обсмажену цибулю, горіхи, вершкове масло, часник і сіль, після чого ретельно збийте все до однорідної маси. За бажанням можна додати трохи меленого чорного перцю.

Подавайте яєчний паштет на підсушеному чорному хлібі. Це чудовий варіант сніданку для тих, хто шукає альтернативу звичайному омлету чи яєчні.

Вас також можуть зацікавити новини:

Краще, ніж депозит? Чи варто зараз звичайним українцям вкладати гроші в землю (відео)

Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилось в умовах, які пропонують банки (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні