Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниСтилісти назвали стрижки, які ідеально підходять для круглого обличчя: будете просто чарівними

Стилісти назвали стрижки, які ідеально підходять для круглого обличчя: будете просто чарівними

Этот материал также доступен на русском языке
Густина волосся залежить від генетики. Адже на кількість волосяних фолікулів вплинути неможливо. Також неправильний догляд і стрес можуть стати додатковою причиною втрати волосся. Якщо природа не нагородила густими пасмами, можна скористатися послугами стилістів, які допоможуть підібрати вдалу стрижку.

Для випадків, коли власниці круглого обличчя мають досить рідке волосся, також є спеціальні прийоми.

Раніше ми розповідали про стрижку яка набирає просто шалену популярність у світі.

Піксі та віксі

Ці короткі стрижки чудово підходять для тонкого волосся. Вони відмінно підійдуть жінкам старше 40 і 50 років, а також тим з них, які мають круглу форму обличчя. Недарма такі стрижки дуже популярні, адже не потребують ретельного укладання щодня і при цьому дозволяють виглядати стильно.

Форма піксі передбачає вкорочені скроні та потилицю, а верхівку подовжену. Таким чином досягається ефект об’єму. Для круглого обличчя добре підійде асиметричний чубчик.

Віксі – варіант піксі, але з більш кудлатою формою. Тому якщо волосся трохи в’ється – воно лягатиме ідеально. Така багатошаровість також бажана для додаткового об’єму.

Блант-боб, лонг-боб, боб-ковбой

Такі варіанти стрижки боб підійдуть для жінок, які бажають мати волосся середньої довжини. Таким чином вдається надати круглому обличчю більш витягнуту форму. Різниця цих трьох форм не велика, але кожна з них все ж таки має свої нюанси.

Блант-боб відрізняється прямим зрізом. Лонг-боб характеризується більшою довжиною. Боб-ковбой передбачає довжину не нижче підборіддя та обов’язково філіровані кінці.

Боб-ковбой

Каскад

Багато жінок віддають перевагу каскаду. Ця стрижка підходить для тонкого рідкого волосся, не вимагає складних маніпуляцій з укладання. Найкраще виглядає дана форма на волоссі середньої довжини і довгому волоссі. Багатошаровість робить образ більш енергійним, а пасма, що спадають на обличчя, приховують великі щічки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні