Картопляні млинці на молоці
Перед млинцями не встояти: м’які, запашні, смачні. Їх можна подати до чаю або на сніданок, доповнити сметаною чи будь-яким іншим соусом.
Інгредієнти
Картопля – 4 середні, молоко – 1 склянка, яйце – 1 штука, борошно – 1 склянка, сіль – за смаком, рослинна олія – 1 столова ложка (для смаження), вершкове масло – для подачі.
Приготування
- Картоплю очистити і натерти на дрібній тертці. Вичавити зайву рідину.
- В окремій мисці збити яйце, додати натерту картоплю і молоко.
- Поступово додавати борошно, поки не вийде тісто середньої густини. Додати сіль за смаком і добре перемішати.
- Розігріти сковороду на середньому вогні, змастити рослинною олією.
- Ложкою викладати тісто на сковороду, формуючи невеликі млинці.
- Смажити до золотистого кольору з обох сторін (приблизно по 2-3 хвилини на кожну сторону).
Готові млинці подавати гарячими, можна змастити вершковим маслом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете
Додайте це наприкінці приготування тіста – і млинці вийдуть неймовірно смачними
Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)