П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯкщо вдома є 3 яблука, то рекомендуємо приготувати італійський пиріг

Якщо вдома є 3 яблука, то рекомендуємо приготувати італійський пиріг

Этот материал также доступен на русском языке
Цей рецепт стане справжньою знахідкою для шанувальників яблучної випічки! М'який бісквіт, соковиті яблука та хрустка карамельна скоринка – це поєднання, яке обов'язково сподобається кожному. Готується дуже легко, а результат вражає.

Раніше ми розповідали, як приготувати легендарний торт “Мурашник” без випічки.

Інгредієнти:

  • яйця (жовтки) – 2-3 шт.;
  • цукор – 100 г + 3 ст. л.;
  • вершкове масло – 50 г + 25 г;
  • молоко – 125 мл;
  • борошно – 180 г;
  • розпушувач – 1,5 ч. л.;
  • сіль – щіпка;
  • ванільний екстракт – за смаком;
  • яблука – 2-3 шт.;
  • цукрова пудра – для посипання

Приготування:

  1. Тісто: збийте жовтки з цукром до пишного білого крему. Розтопіть вершкове масло і додайте до яєчної суміші. Поступово додайте молоко, борошно, розпушувач і ванільний екстракт. Перемішайте до однорідної маси.
  2. Форма: змастіть форму для випічки вершковим маслом і викладіть тісто.
  3. Яблука: очищені яблука наріжте тонкими часточками і викладіть на тісто.
  4. Карамель: розтопіть решту вершкового масла і з’єднайте з цукром. Полийте яблука карамеллю.
  5. Випікання: випікайте в розігрітій до 180°C духовці протягом 35-40 хвилин до золотистої скоринки.

Готовий пиріг остудіть і посипте цукровою пудрою. Дуже смачно куштувати пиріг з кулькою морозива або збитими вершками.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні