Рецептом найвдалішого дріжджового тіста для пиріжків із солоною або солодкою начинкою поділилася на своїй сторінці українська фудблогерка Віка.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки на кефірі.
Для начинки:
Читайте також: Ці пиріжки розлетяться ще гарячими – не встигатимете готувати: рецепт просто на мільйон
У якості начинки можна використовувати не тільки яблука, але і сливи, вишні, груші, капусту, рис з м’ясом, яйце із зеленню, сир. Це ви вже самі обирайте. Але тісто вас точно не підведе, воно обов’язково вийде м’яким, ніжним, пухнастим і дуже смачним.
Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…
Цей вид депозиту працює як скарбничка: ваші гроші не тільки зберігаються, але й приносять дохід.…
Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…
20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…