П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДуже смачне печиво на сковороді: вам не потрібні ні духовка, ні вершкове...

Дуже смачне печиво на сковороді: вам не потрібні ні духовка, ні вершкове масло

Этот материал также доступен на русском языке
Для приготування печива не обов'язково користуватися духовкою. Достатньо мати сковороду.

Спробуйте приготувати печиво без духовки. Прості інгредієнти та сковорода – все, що вам потрібно. Повірте, ви не пошкодуєте.

Раніше ми розповідали, як спекти пиріг “Трухлявий пень”.

Інгредієнти:

  • Борошно — 270 г (2 склянки ємністю 200 мл)
  • Сметана — 100 г
  • Олія — ​​3 ст. ложки (45 мл)
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 80 г
  • Розпушувач — 1 ч. ложка з гіркою

Приготування:

  1. У глибокій мисці з’єднайте сметану, цукор і яйце, збийте віночком або міксером до однорідності.
  2. Влийте олію і перемішайте міксером.
  3. Просійте приблизно половину борошна (130-140 г) і розпушувач і перемішайте міксером.
  4. Поступово просіюючи борошно, що залишилося, замісіть руками тісто. Воно повинне вийде м’яким і не липнути до рук.
  5. Розділіть тісто на 2-3 частини та з кожної частини розкотіть ковбаску близько 4 см у діаметрі.
  6. Наріжте ковбаску маленькими шматочками завтовшки близько 1,5 см і скачайте в кульки.
  7. Молоточком для м’яса або виделкою злегка розплющіть кульку в коржик.
  8. Суху сковороду без олії добре розігрійте і викладіть на неї заготовки. Готуйте печиво на мінімальному вогні приблизно по 3 хвилини з кожного боку до рум’яності. Краї печива в гарячому стані можуть залишитися білими і м’якими, але вони все одно пропікаються.

Вас також можуть зацікавити новини:

Найсмачніше вівсяне печиво із секретним компонентом: у магазині такого точно не знайдете

Нульовий кредит на сонячні станції: що змінилося за умов, які пропонують банки (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні