Четвер, 10 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМ'яке, ніжне та дуже ароматне печиво до чаю на сметані – цей...

М’яке, ніжне та дуже ароматне печиво до чаю на сметані – цей смак не можна забути

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви шукаєте рецепт м'якого і ніжного печива, то цей вам без сумніву сподобається. Готується таке печиво буквально за лічені хвилини, зате яке воно смачне!

Інгредієнти до цього печива є на кожній кухні, потрібно лише взяти та приготувати чудовий десерт до чаю.

Раніше ми розповідали, як приготувати печиво на кефірі.

Інгредієнти:

  • Сметана – 150 г;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Цукор 2 ст. ложки;
  • Ванільний цукор – 1 ч. ложки;
  • Розпушувач – 1 ч. ложка;
  • Масло вершкове – 50 г;
  • Борошно 300-320 г;
  • Щіпка солі.

 

Приготування:

  1. Візьміть миску, змішайте яйце з цукром та ванільним цукром, обов’язково додайте щіпку солі для гармонізації смаку.
  2. Додайте сметану та розтоплене вершкове масло, розмішайте.
  3. Просійте розпушувач з борошном і замісіть еластичне та м’яке тісто.
  4. Розкачайте тісто в пласт, товщиною 1 см і виріжте за допомогою улюблених формочок печиво.
  5. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 20-25 хвилин.

Зверху печиво за бажання можна посипати цукровою пудрою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні