Отже, для приготування найпишніших і найсмачніших оладок потрібно запам’ятати лише кілька правил.
Раніше ми розповідали, як при готувати оладки на дріжджах.
Перше правило – це кефір, він має бути теплим, але не гарячим. Ідеальна температура – 40 градусів.
Друге правило – сода. Ми звикли соду гасити оцтом, а якщо оладки на кефірі, то кефіром, але розумні господині експериментують і соду з’єднують спочатку з борошном, добре перемішують і потім вводять її в кефір.
Читайте також: Це печиво зметуть зі столу за хвилини: швидкий та бюджетний рецепт на кефірі
Третє правило – перед смаженням тісто має відпочити. Після замішування тіста не потрібно відразу ж приступати до смаження оладок, дайте тісту відпочити 15 хвилин, після чого його не потрібно перемішувати. Просто набираємо ложкою та відправляємо на розігріту сковороду для смаження.
Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…
Цей вид депозиту працює як скарбничка: ваші гроші не тільки зберігаються, але й приносять дохід.…
Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…
20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…