Новини

Гороскоп здоров’я на серпень: хворіти чи насолоджуватися життям

Гороскоп здоров’я на серпень

Нагадаємо, ми розповідали вам про те, як прислухатися до місячних циклів перед походом до перукарні.

Овен

У серпні серйозних проблем зі здоров’ям у Овнів не очікується, а загострення хронічних недуг є малоймовірним. Але все ж таки будьте обережні — в перший тиждень місяця можливими є отруєння і алергічні реакції на продукти харчування. Якщо у вас є якісь косметичні проблеми, вирішувати їх зірки радять в останній серпневій декаді.

Телець

У першій половині місяця стан здоров’я залежатиме від фізичної активності. Зарядка вранці та прогулянки ввечері допоможуть вам зберегти бадьорість і гарний настрій. Корисними будуть відпочинок на березі водойми і водні процедури, вони знімуть м’язове напруження. Якщо все ж таки в середині місяця ви відчуєте нездужання, не займайтеся самолікуванням, а зверніться до лікаря, інакше проста застуда може перетворитися на хронічну проблему.

Близнюки

Перша половина серпня підходить для профілактики захворювань серцево-судинної системи. Виключіть з раціону продукти з високим вмістом холестерину та випічку, спіть не менше семи годин на добу і знаходьте час для занять фізкультурою. Друга половина місяця підходить для профілактичного візиту до лікаря, здачі аналізів та проведення УЗД.

Рак

На початку серпня можливими є перепади настрою та ослаблення імунітету, що може стати причиною вірусних захворювань. У середині місяця можна відвідувати стоматолога, а ось будь-які дослідження УЗД та МРТ краще відкласти – результат може бути неточним. Наприкінці місяця зірки радять більше рухатися — займатися фізкультурою, танцювати або просто ходити на прогулянки.

Лев

Серпень буде благополучним місяцем у плані здоров’я, але за умови, що ви будете вести здоровий спосіб життя. Будьте обережні з тваринами і дотримуйтеся усіх правил гігієни, не зловживайте алкоголем та тютюном.

Діва

У серпні зірки радять дотримуватися міри у всьому — як у фізичних навантаженнях, так і в харчуванні. Ваш організм буде чутливий до неякісних продуктів, крім того, вам необхідно бути обережними в їді. Намагайтеся їсти часто, але маленькими порціями.

Терези

У серпні Терезам ніякі хвороби не загрожують, проте остерігайтеся травм, пов’язаних з транспортом. Необхідно переглянути раціон харчування і доповнити його великою кількістю зелені та фруктів. Намагайтеся не їсти все підряд, дотримуйтесь дієти і звертайте увагу на склад продуктів.

Скорпіон

У серпні можливими є травми рук, а також захворювання вуха, горла і носа. Намагайтеся не вживати дуже холодні напої, будьте обережні з кондиціонерами та вентиляторами. І не забувайте, що активний спосіб життя – запорука міцного здоров’я.

Стрілець

Нездужання у першій половині місяця може спровокувати неправильне харчування. Їжте не поспішаючи, добре пережовуючи їжу, і тоді травлення не завдасть вам неприємностей. Звертайте увагу на якість продуктів. А повноцінний відпочинок допоможе почуватися у формі.

Козеріг

Цього місяця зірки радять не перенапружуватися. Можливими є отруєння та алергічні реакції на шкірі, а у другій половині місяця – проблеми з нирками. Бережіть серце і їжте більше продуктів, багатих на калій. За потреби не нехтуйте візитом до лікаря.

Водолій

Серпень обіцяє чудове самопочуття. У разі перенапруження достатньо буде нетривалого відпочинку – і сили відновляться. Не рекомендується займатися важкою фізичною працею.

Риби

Через особливості психіки всі захворювання Риб безпосередньо пов’язані зі станом душі. Намагайтеся уникати негативу, менше дивіться новини. Читайте художню літературу і обговорюйте тільки те, що приносить задоволення. Можливими є захворювання носоглотки, тому виключіть холодні напої й не влаштовуйте протягів.

Метки: август

Новое на сайте

  • Статті

Що робити, якщо за живу людину в церкві поставили свічку за упокій

Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…

19/09/2024 19:33
  • Новини

Кизил маринований замінить вам маслини: оригінально, смачно, швидко

Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…

19/09/2024 18:34
  • Новини

Стосується пенсіонерів: як по відео зв’язатися з Пенсійним фондом

Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…

19/09/2024 17:39
  • Новини

Такі перевірки чекають на всіх споживачів: українця оштрафували на 100 тисяч гривень за лічильник

Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…

19/09/2024 17:02
  • Статті

Експерти прогнозують подорожчання найбільш затребуваної в Україні крупи

Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…

19/09/2024 16:27
  • Статті

Тривоги пенсіонерів: чи можуть зменшити розмір вже призначеної пенсії у зв’язку із зміною закону

Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.

19/09/2024 15:53