Раніше ми розповідали про секретний рецепт із незвичайним компонентом, з яким малосольні огірки будуть смачними та хрусткими.
Малосольні кабачки швидкого приготування
Якщо ви після сніданку займетеся кабачками, то після недовгого клопоту вже до обіду у вас буде готова чудова закуска!
Інгредієнти
Молоді кабачки — 1 кілограм, сіль — 2 столові ложки, часник — 3 зубчики, кріп, суміш мелених перців — за смаком.
Приготування
- Кабачки вимити і виделкою проколоти шкірку, це потрібно для того, щоб овочі добре просолилися.
- Помістити кабачки у велику миску з кришкою або контейнер.
- Добре вимити, а потім дрібно нарізати кріп.
- Часник дрібно нарубати ножем або подрібнити під пресом.
- Додати до кабачків кріп і часник, суміш перців, сіль і добре перемішати руками.
- Миску з кабачками накрити кришкою і залишити в теплі приблизно на 1 годину, потім прибрати в холодильник на 2-3 години або більше.
Після цього можна подавати малосольні кабачки на стіл.
Вам буде корисно: