Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниОдин із мобільних операторів різко підвищить тарифи з 1 серпня: скільки доведеться...

Один із мобільних операторів різко підвищить тарифи з 1 серпня: скільки доведеться платити

Этот материал также доступен на русском языке
Абонентам одного з операторів мобільного зв'язку доведеться платити більше. Тарифи зміняться вже з наступного місяця.

Мобільний оператор Vodafone підніме ціни на низку тарифних планів. Абонентам доведеться платити більше з 1 серпня. Про це повідомляє сам мобільний оператор.

Раніше ми розповідали, які тарифні плани різних мобільних операторів є найвигіднішими для пенсіонерів.

Вартість яких тарифних планів Vodafone підвищать

З 1 серпня українцям доведеться платити більше за тарифом Vodafone Red Start – 190 гривень на місяць замість 175 гривень. Тобто подорожчає тариф на 15 гривень.

Ще більше подорожчає тариф Vodafone Red Pro – за нього доведеться платити на 30 гривень більше, а саме – не 230 гривень за місяць, а 260 гривень. Але при цьому абоненти отримають більше гігабайтів мобільного інтернету (40 ГБ замість 30 ГБ) та більше хвилин на дзвінки на мобільні номери інших операторів (350 хвилин, а не 250 хвилин).

Також на 30 гривень збільшиться вартість тарифу Vodafone Red Max, за який тепер доведеться платити 330 гривень на місяць. Але при цьому абоненти отримають на 10 ГБ більше за мобільний інтернет (60 ГБ замість 50 ГБ), а також на 100 хвилин більше на дзвінки на мобільні номери інших українських операторів (500, а не 400 хвилин).

На 50 гривень виросте ціна за тарифним планом Vodafone Red Unlim Plus – до 400 гривень на місяць. Але абоненти при цьому отримають 500, а не 400 хвилин на дзвінки на мобільні номери інших операторів.

Також на 50 гривень подорожчає тариф Vodafone Red Unlim Max, за який з 1 серпня доведеться платити не 450, а 500 гривень на місяць. При цьому кількість хвилин на дзвінки на мобільні оператори зросте до 800 хвилин (раніше було 700).

Крім того, у всіх названих тарифах, а також тарифі Vodafone ULTRA, вартість дзвінків на інші мережі України при передчасному використанні місячного пакету послуг зросте до 1,5 грн/хв. У деяких пропозиціях зміниться вартість інтернету за умови передчасного використання місячного пакету послуг.

Джерело: OBOZ.UA

Вас також можуть зацікавити новини:

Що робити, якщо пропав інтернет та мобільний зв’язок: корисні програми

Час затягувати пояси: чи світить пенсіонерам індексація пенсій у майбутні три роки (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні