Раніше ми розповідали, як засолити огірки огірки за особливим рецептом.
Завдяки цій рослині огірки набувають незвичайного смаку, а ще, вони залишаються хрусткими. Ця рослина – тархун чи естрагон.
У естрагону досить насичений смак, тому важливо не перестаратися. На літрову банку досвідчені господині додають лише 2-3 листочки. Такі огірочки матимуть легкий анісовий аромат, а ще, вийдуть смачними та хрусткими.
Також естрагон подовжує термін зберігання консервації і захищає розсіл від помутніння.
Але зробити огірки хрусткими може не лише естрагон. Тому, якщо на вашій ділянці немає цієї рослини, не переживайте, її легко можна замінити іншими інгредієнтами.
Отже, щоб мариновані огірки вийшли хрусткими і смачними, можна додати кілька інгредієнтів, які допоможуть зберегти свою текстуру і надати їм додатковий смак. Ось кілька ідей:
Також не забувайте, що консервувати потрібно свіжі огірки, а не ті, що вже кілька днів або тиждень лежать і чекають свого часу. Чим свіжіші огірочки, тим смачнішою буде консервація.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Яких заходів вживати?
Комфортним для людини вважається нормальний атмосферний тиск – 760 мм ртутного стовпа. Зміна у більший…
Прованські, італійські трави - це назва сумішей середземноморських кухонних трав, які можна використовувати для посилення…
Яблучко чи один банан перед сном – це добре, але вживання великої кількості фруктів на…
Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на…
Не дуже великі пенсії, високий прожитковий рівень, високі та зростаючі ціни, інфляція – все це…