Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниКиївстар оновить популярні тарифи: як зміняться ціни та набір послуг для абонентів

Київстар оновить популярні тарифи: як зміняться ціни та набір послуг для абонентів

Этот материал также доступен на русском языке
Мобільний оператор продовжує вдосконалювати свої послуги та тарифні плани. Що чекає на клієнтів компанії вже цього місяця, читайте нижче. Соцмережі та месенджери Згідно з повідомленням пресслужби компанії, 18 липня для низки тарифів буде доступна нова Суперсила "Соцмережі та месенджери", відповідно абоненти отримають доступ до Instagram, Telegram і Viber, який не тарифікуватиметься. Зміни торкнуться тарифних планів: LOVE UA Світло, LOVE UA Пісня, LOVE UA Сила. При цьому Київстар скасує послугу "Соцмережі та месенджери без обмежень", яка раніше входила в ці тарифи. Раніше ми писали, що в Україні поширюють фальшиві гривні. Дзвінки за кордон У абонентів цих планів з'явиться можливість використовувати час для дзвінків до Бельгії, Норвегії та Швеції замість Узбекистану, Ізраїлю та Китаю: час у рамках тарифу можна використовувати для дзвінків абонентам інших українських операторів і Німеччини, Чехії, США, Канади, Індії, Іспанії, Молдови, Румунії, Бельгії, Норвегії, Швеції. дзвінки абонентам з Узбекистану, Ізраїлю, Китаю будуть тарифіковані згідно зі стандартними умовами, але клієнти зможуть скористатися послугою "Світ чекає", щоб розширити список країн. Роумінг Крім того, у зазначених тарифних планах тарифи зміняться умови використання послуги "Роумінг як вдома": Якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати тарифу, клієнт може отримати 500 МБ за 20 грн. Якщо надані 500 МБ до кінця доби закінчатяться, то доступ до інтернету залишиться зі швидкістю до 0,8 Мбіт/с і не тарифікуватиметься. Якщо на рахунку клієнта немає 20 грн, то вартість інтернету буде вартість 0,10 грн/МБ. Також у компанії нагадали, що нові абоненти можуть під'єднатися до тарифу LOVE UA тільки до 17 липня, а потім тарифний план буде закрито. Вас також можуть зацікавити новини:

Соцмережі та месенджери

Згідно з повідомленням пресслужби компанії, 18 липня для низки тарифів буде доступна нова Суперсила “Соцмережі та месенджери”, відповідно абоненти отримають доступ до Instagram, Telegram і Viber, який не тарифікуватиметься. 

Зміни торкнуться тарифних планів:

  • LOVE UA Світло, 
  • LOVE UA Пісня,
  • LOVE UA Сила.

При цьому Київстар скасує послугу “Соцмережі та месенджери без обмежень”, яка раніше входила в ці тарифи. 

Раніше ми писали, що в Україні поширюють фальшиві гривні.

Дзвінки за кордон

У абонентів цих планів з’явиться можливість використовувати час для дзвінків до Бельгії, Норвегії та Швеції замість Узбекистану, Ізраїлю та Китаю: 

  • час у рамках тарифу можна використовувати для дзвінків абонентам інших українських операторів і Німеччини, Чехії, США, Канади, Індії, Іспанії, Молдови, Румунії, Бельгії, Норвегії, Швеції. 
  • дзвінки абонентам з Узбекистану, Ізраїлю, Китаю будуть тарифіковані згідно зі стандартними умовами, але клієнти зможуть скористатися послугою “Світ чекає”, щоб розширити список країн.

Роумінг

Крім того, у зазначених тарифних планах тарифи зміняться умови використання послуги “Роумінг як вдома”:

  • Якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати тарифу, клієнт може отримати 500 МБ за 20 грн. 
  • Якщо надані 500 МБ до кінця доби закінчаться, то доступ до інтернету залишиться зі швидкістю до 0,8 Мбіт/с і не тарифікуватиметься. 
  • Якщо на рахунку клієнта немає 20 грн, то вартість інтернету буде вартість 0,10 грн/МБ. 

Також у компанії нагадали, що нові абоненти можуть під’єднатися до тарифу LOVE UA тільки до 17 липня, а потім тарифний план буде закрито.

Вас також можуть зацікавити новини:

Примусовий донат чи податок на війну: скільки коштуватиме пальне з 1 вересня (відео)

Час затягувати паски: чи світить пенсіонерам індексація пенсій у майбутні три роки (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні