Понеділок, 16 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниЦя стрижка набирає шалену популярність у світі та підходить для жінок будь-якого...

Ця стрижка набирає шалену популярність у світі та підходить для жінок будь-якого віку

Этот материал также доступен на русском языке
Ця стрижка стрімко увійшла в тренди літа-2024 року. Вона активно набирає популярності у всьому світі, адже допомагає швидко змінити образ і личить різним типам обличчя.

Раніше ми розповідали про 4 стрижки, які ніколи не виходять із моди.

Боб-каскад – стрижка, яка додасть легкості образу, тому актуальна для жінок різного віку. Загалом каскад – улюблена техніка багатьох перукарів для надання волоссю динамічності. Вона також підходить для регулярного коригування волосся з посіченими кінчиками.

У чому секрет стрижки «боб-каскад»

Нині дуже популярний варіант з короткими пасмами в зоні потилиці. Багатошарова зачіска передбачає багатоступінчасту стрижку. Водночас боб-каскад має чубчик, завдяки якому корегує форму обличчя. Довжина – не надто принципова: може виконуватися на короткому або середньої довжини волоссі. Для власниць рідкого волосся зробить бажаний об’єм. Динамічні пасма допомагають скинути кілька років для жінок старшого віку.

Особливості догляду та укладання

При правильній техніці виконання, стрижка не потребує щоденного ретельного вкладання. Градуйовані пасма лягають кожне на своє місце. Ще одна перевага зачіски – вона довго тримає форму, гармонійно відростає і не потребує частої корекції. У багатьох випадках достатньо підкорегувати чубчик раз на місяць.

Кому підходить боб-каскад

Це універсальна стрижка, тому вона й завоювала популярність у світі. Єдиний виняток, кому стилісти не рекомендують її робити, це жінки з дуже жорстким і рівним волоссям. Для усіх решти боб-каскад подарує омолоджувальний ефект і додасть об’єму зачісці.

Така стрижка на волоссі середньої довжини виглядає елегантно і жіночно. Водночас вона підходить для будь-якого кольору волосся – пасма виблискуватимуть на сонці.

Джерело: ТСН

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні