Субота, 6 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на 4 липня: кому із знаків слід допомагати іншим, а кому...

Гороскоп на 4 липня: кому із знаків слід допомагати іншим, а кому треба поберегти очі

Этот материал также доступен на русском языке
4 липня Місяць у знаку Близнюків. Символи дня — тризуб. Корисно провести час біля водойм, купатися. Це день отримання знань, які приходять через інтуїцію. Рекомендується медитувати для отримання цінних знань і практик.

Раніше ми розповідали, що чекає на всі знаки Зодіаку з 1 до 7 липня.

Овен

Астрологи радять сьогодні шукати своє «я», свій духовний і життєвий шлях. Можна планувати майбутнє, зміни у ньому. День сприятливий для соціальних справ, громадських і колективних проєктів. Допомагайте іншим, але робіть це щиро і безкорисливо. Цим принесете в своє життя унікальні зміни, про які навіть не могли мріяти.

Телець

Цього дня корисно поспати більше, ніж зазвичай. Показана легка гімнастика та очищувальні процедури. Хороший день для витрачання грошей на благодійність, але не для вкладання у нові проєкти. Великих покупок для себе також не робіть.

Близнюки

Якщо сьогодні будете просити або намагатися зробити тільки для себе – нічого не вийде. Успішними будуть справи для інших. Вони принесуть також енергію збагачення. Астрологи не рекомендують сьогодні розглядати себе в дзеркалі.

Рак

Не переїдайте. Обійдіться сьогодні від картоплі і цитрусових. Не починайте нових справ, інакше вони будуть приречені на провал.

Лев

У сновидіннях в ніч на 4 липня можете отримати одкровення. Але не варто їх тлумачити інтуїтивно – це може зробити тільки фахівець. Не починайте нові курси лікування, якщо хворієте, не змінюйте ліки. Є ризик отруєння хімічними препаратами. Будьте уважні до очей і стану зору.

Діва

Небезпеку може нести холодна вода. При цьому тепла буде сприяти здоров’ю. Не бажано споживати м’ясо. Овочі та рибу приготуйте з великою кількістю спецій. Буде корисна куркума, кардамон, гвоздика і перець.

Терези

Ви будете прагнути спілкування і нових знайомств. Хоча потім виявиться, що більшість надбаних цього дня контактів, вам не цікаві. Є ризик хапатися за всі справи одночасно і не отримати у жодній позитивного результату. Тому краще зосередитися на чомусь одному.

Скорпіон

Рекомендуються короткі поїздки. Це може бути навіть пересування містом у громадському транспорті. Таким чином можна задовільнити потребу в зміні вражень. Не залишайтеся на самоті, зустріньтеся з друзями та родичами.

Стрілець

Чудовий день, щоб починати бізнес або змінювати роботу. Усі рутинні справи будуть проходити фоном і не потребуватимуть багато зусиль. Тому зосередьтеся на тому, що вкрай важливо саме сьогодні.

Козеріг

Протипоказаний алкоголь. Організм добре сприйме активні фізичні навантаження. Вам сьогодні буде близьке мистецтво, тому не відмовляйтеся відвідати виставку або театр.

Водолій

Якщо є нагальна проблема з’ясувати якісь проблемні питання у стосунках з будь-якими людьми, сьогодні саме час. Розмова вийде конструктивною, якщо ви не піддаватиметеся емоціям.

Риби

Вдалий день для стрижки і фарбування волосся. Хороший час для одруження або початку особистих стосунків. Довіряйте собі. Корисним буде відвідати басейн або покупатись у природній водоймі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні