Четвер, 4 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 липня: кому не варто розпочинати...

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 липня: кому не варто розпочинати нові справи в цей день

Этот материал также доступен на русском языке
2 липня Місяць зі знаку Тільця переходить у знак Близнюки. Символ дня — черепаха. Це про тихоплинну енергію і неспішні справи. Не метушіться і не починайте нових справ, інакше вони просуватимуться повільно, як черепаха. Хороший день для подорожей, неквапливих переїздів, налагодженої торгівлі, а також для відпочинку і сну.

Раніше ми розповідали, що чекає на всі знаки Зодіаку в перший тиждень липня.

Овен

Очищення водою сьогодні сприятиме спокою та тихій рівновазі. Ваша інтуїція буде загострена, як ніколи. Читайте знаки, довіряйте внутрішньому голосу. Можете відчути певні екстрасенсорні здібності.

Телець

Сни в ніч на 2 липня – віщі. Вони відкривають завісу у майбутнє, пророкують долю. Інформація у них може бути подана як фактично, так і через мову символів. Для вас вдало пройдуть торгівельні операції.

Близнюки

Єдина рекомендована сьогодні рідина для пиття – це чиста вода. Уникайте грубої їжі. Різноманітні сири будуть вдалим доповнення раціону. Астрологи рекомендують також відмовитися цього дня від ліків, якщо немає гострої потреби їх приймати.

Рак

Cтрижка 2 липня може стати причиною очних хвороб і погіршення зору. Загалом ваше здоров’я цього дня залишиться без змін. Вдалий час для оздоровчих нетрадиційних практик, особливо корисним буде водолікування.

Лев

Сьогодні важливо бути чистим: і фізично, і духовно. Тому не поспішайте, приділіть достатньо часу ранковому туалету. Не відволікайтеся на неприємні закиди. Спокійно, планомірно і без поспіху виконуйте заплановані справи.

Діва

Напруга попередніх днів спадає. Ви почуватимете себе досить спокійно і надійно. Мозок захоче відпочити, тому з’явиться певна пасивність і небажання працювати. Аби уникнути значного гальмування у справах, намагайтеся часто змінювати рід занять протягом дня. Чергуйте роботу, яка дається легко і приносить задоволення, з малоприємними, але важливими заняттями.

Терези

Сьогодні загостриться ваша впертість. Вона конкуруватиме з бажанням повільно і мирно вирішити усі справи. Найкраще вам вдадуться справи з нерухомістю: купівля чи продаж, оформлення документів чи вибір нового житла.

Скорпіон

Сьогодні вдалий день для домашніх справ, закупки продуктів, дрібного ремонту. Питання бізнесу краще відкласти. Адже фінанси і робота потребують високої концентрації та швидкої реакції. Сьогодні на них не варто розраховувати.

Стрілець

Виникатиме бажання відсторонитися від подій навколо. Успішно з цим впораються практики заземлення. Прогулянка босоніж по землі, спілкування з природою та водними стихіями сприятиме рнабору позитивної енергії.

Козеріг

Якщо шлях, яким ідете дає вам відчуття щастя – не змінюйте його. Навіть незначні обхідні стежки можуть принести в життя хаос. Обирайте перевірену стабільність. Краще синиця в руках, аніж журавель у небі.

Водолій

Якщо користуєтеся позиченими речами – поводьте з ними дуже дбайливо. Інакше пошкоджена річ може дуже зіпсувати стосунки з її власником. Крім того, почуття провини за неї, довго вас не покидатиме.

Риби

Попри достатню млявість бізнесових справ цього дня, вам вдасться розплутати певні непрості проблемні клубки задач. Саме уповільнення допоможе роздивитися і побачити корінь проблем. Учіться заощаджувати – зможете зібрати хорошу суму грошей.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні