Новини

Гороскоп на 29 червня: кому зі знаків не варто витрачати гроші, а кому можна стригти волосся

Раніше ми публікували гороскоп на тиждень з 24 по 30 червня.

Сьогодні добре ділитися досвідом і самим його набиратися. Не варто починати нові справи і вирушати у подорож. Турбуйтеся про дітей, і тих, хто слабший за вас фізично і ментально.

Овен

Корисно буде зайнятися самоосвітою та навчанням інших. Чудовий день для психологічних практик і ворожіння. Але геть не підходящий час для купівлі чи продажу нерухомості.

Телець

Сьогодні можете не обмежувати себе в смаколиках. Усе, що буде смачно і принесе задоволення, піде на користь і шкоди для організму не принесе. Унікальний день, коли астрологи рекомендують споживати солодке.

Близнюки

Cтрижка сьогодні має особливе значення. Це не тільки про красу і доглянутість, це ще й про можливість великого придбання, про яке мрієте. Водночас, обрізане сьогодні волосся може призвести до набору ваги.

Рак

Астрологи радять звернути увагу на малюнок шпалер у домі та картини. Сьогодні ви будете особливо чутливі до зображень. Поцікавтеся, які інформацію несуть зображені символи. Можливо, саме вони є причиною блокування фінансових потоків у вашому житті.

Лев

Це день щедрості. Проявляйте її в усьому. Діліться знаннями і досвідом, матеріальним і духовним. Сьогодні енергія приходить також через їжу. Тому не варто постувати або голодувати. Краще не обмежувати себе в їжі.

Діва

У 22-й місячний день не рекомендується робити різких рухів, є небезпека проблем з попереком. Будьте уважні до своїх відчуттів у тазостегновому поясі та нижній частині хребта.

Терези

Сьогоднішні сновидіння покажуть образи перешкод на вашому шляху. Якщо зможете правильно їх розтлумачити, то матимете дієві інструменти для подолання енергетичних блоків. Є ризик видавати бажане за дійсне, тому тверезо оцінюйте ситуацію.

Скорпіон

Хоча нові починання у цей день не вітаються, проте лікувальні чи оздоровчі процедури, які стартуватимуть сьогодні, будуть успішними. Їжте досхочу, але віддавайте перевагу салатам, овочам і крупам. Поласуйте солодким.

Стрілець

Сьогодні буде корисним відвідати свого наставника чи просто авторитета у бізнесі. Дослухайтеся до його думки і порад. Ця людина може наштовхнути вас на хорошу ідею. Вдалий день також для роботи з архівами, електронними носіями, документацією – наведіть у них лад.

Козеріг

Чим більше ви сьогодні пожертвуєте і задонатите, тим більш фантастичні результати матимете у недалекому майбутньому. Важливо, що внесок був щирим, а не корисливим. Вдалий день для торгівлі.

Водолій

Якщо довіряєте ворожінням, ставте сьогодні питання щодо бізнесу, фінансів, достатку. Відповіді на них будуть максимально правдиві. Але не забувайте, що пророцтва – тільки гіпотеза. Докладайте усіх зусиль, аби отримати бажане.

Риби

Найкращий день для складання іспитів. Ви зможете сконцентруватися. У моментах, коли невпевнені, покладайтеся більше на здоровий глузд, аніж на інтуїцію. Не відмовляйтеся від запрошення, якщо планується застілля. Або самі його організуйте.

Метки: астрологічний прогноз гороскоп прогноз прогноз

Новое на сайте

  • Новини

Чи потрібно носити сонцезахисні окуляри – і від чого вони насправді захищають наші очі

Сонцезахисні окуляри – це не лише модно та стильно. Окуляри захищають очі від шкідливого впливу…

01/07/2024 09:29
  • Пенсійна справа

Деяким пенсіонерам можуть “зрізати” пенсії на 20%: кого позбавлять виплат

Пенсійний фонд має право зменшити пенсійні виплати на 20%. У яких випадках це відбувається.

01/07/2024 08:49
  • Новини

Як правильно користуватися гелем для прання – запам’ятайте ці правила, інакше зіпсуєте свою машину

Рідкі засоби для прання чинять більш делікатну дію на одяг. Тому при правильному їх використанні…

01/07/2024 07:31
  • Різне

Свята та народні прикмети 1 липня — чому цього дня не можна займатися важкою фізичною працею

1 липня в Україні відзначають День архітектури України, День державного реєстратора, День слідчого, Міжнародний день…

01/07/2024 06:32
  • Новини

У такому клярі і відбивні, і риба будуть надзвичайно смачними: весь секрет в одному інгредієнті

Приготування смачної смаженої риби або відбивних буде вдалим, якщо правильно приготуєте кляр. Саме кляр робить…

01/07/2024 05:31
  • Новини

Усього одна склянка на відро води – і огірки з помідорами просто втомитеся збирати

Важко зустріти ділянку в Україні, де не ростуть огірки із томатами. Досвідчені овочівники поділилися секретним…

30/06/2024 22:54