Замість борошна у ці сирники додають манку. Просто не поспішайте одразу смажити сирники, нехай тісто трохи постоїть, щоб манка набрякла.
Раніше ми розповідали, що краще додавати в сирники – білок або жовток.
Інгредієнти:
- Сир 300 г;
- Манка – 3 ст. ложки;
- Рослинна олія – 2 ст. ложки;
- Сіль – до смаку;
- Борошно – для обвалення сирників.
Приготування:
- Сир перетріть через сито, додайте цукор, манку та дрібку солі. Перемішайте все. Якщо тісто вийде трохи сухе, потрібно додати 1 столову ложку води або молока.
- Тісто виходить липкуватим, тому при формуванні сирників потрібно посипати борошном робочу поверхню.
- Розігрійте сковороду з олією та обсмажуйте сирники з двох сторін по 6-7 хвилин на середньому вогні. Сковороду краще накрити кришкою, тоді сирники виходять більш повітряними та високими.