Що ж додають розумні господині у фарш? Як виявилося, надати соковитості начинці допоможе один із трьох інгредієнтів. Який саме вибрати – вирішує кожна господиня.
Раніше ми розповідали, як приготувати пельмені на сковороді.
Отже, перший інгредієнт – це лід. Перед формуванням пельменів у фарш потрібно ввести одну столову ложку колотого льоду і пельмені вийдуть неймовірно соковитими.
Другий інгредієнт – це сало. Якщо фарш сухуватий, краще додати сало, але важливо не переборщити, щоб пельмені не вийшли занадто жирними. Сало робить пельмені не лише соковитими, а й смачнішими та ситними.
Третій компонент – це вершкове масло. Але важливо використовувати заморожене масло, яке просто натирають на тертці у фарш перед ліпленням пельменів. Завдяки маслу пельмені виходять соковитими та ніжними. Але масло потрібно вводити невеликими порціями, як і сало.
Церква – це не місце, де працюють «магічні принципи». У Церкві не працює закон сліпої…
Маринований кизил - це не тільки оригінальна закуска, але і чудове доповнення до м'ясних страв…
Якщо у вас немає можливості скористатися телефонним зв’язком, то зв'язатися з контакт-центром Пенсійного фону і…
Споживачів попередили про покарання за прилади обліку комунальних послуг. Наразі в Україні відбуваються перевірки –…
Нині у воєнний час ситуація в українській економіці дуже нестабільна. Продукти дорожчають, а деякі стають…
Правила нарахування мінімальної пенсії та доплати за стаж справді змінилися.