Четвер, 10 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПельмені вийдуть смачними, ніжними та соковитими, якщо додасте до фаршу секретний компонент

Пельмені вийдуть смачними, ніжними та соковитими, якщо додасте до фаршу секретний компонент

Этот материал также доступен на русском языке
Домашні пельмені завжди смачніші за покупні, але, якщо додати всього один компонент у фарш, вони будуть ще й соковитішими. Вашим домочадцям точно сподобається така страва.

Що ж додають розумні господині у фарш? Як виявилося, надати соковитості начинці допоможе один із трьох інгредієнтів. Який саме вибрати – вирішує кожна господиня.

Раніше ми розповідали, як приготувати пельмені на сковороді.

Отже, перший інгредієнт – це лід. Перед формуванням пельменів у фарш потрібно ввести одну столову ложку колотого льоду і пельмені вийдуть неймовірно соковитими.

Другий інгредієнт – це сало. Якщо фарш сухуватий, краще додати сало, але важливо не переборщити, щоб пельмені не вийшли занадто жирними. Сало робить пельмені не лише соковитими, а й смачнішими та ситними.

Третій компонент – це вершкове масло. Але важливо використовувати заморожене масло, яке просто натирають на тертці у фарш перед ліпленням пельменів. Завдяки маслу пельмені виходять соковитими та ніжними. Але масло потрібно вводити невеликими порціями, як і сало.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні