Неділя, 7 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 27 травня по 2 червня: дізнайтеся, що дозволить...

Гороскоп на тиждень з 27 травня по 2 червня: дізнайтеся, що дозволить триматися на плаву

Этот материал также доступен на русском языке
Від цього тижня багато що буде інакше. З одного боку, з'явиться хоч якась визначеність із найбільш бентежливих питань, але з іншого боку, від усвідомлення того, що відбувається, виникає відчуття розчарування.

Головне, що дозволить триматися на плаву, – розуміти свій вектор руху та користуватися тим, що маєте.

Перший тиждень, коли після 12-річної перерви планета Юпітер знову увійшла на знак Близнята на рік. Душевний стан покращується, але не тому, що все вдається так, як вам заманеться. Швидше, причина в тому, що процес прийняття та смирення з неминучим відбувається набагато легше в цей період.

28 травня гармонійний зв’язок Меркурія та Сатурна надає чудову можливість навести лад у своєму житті, хоча б на цей момент і найближче майбутнє. Підвищується рівень самодисципліни, більше людей схильні мислити критично цього дня, що дозволяє вирішити більшість поточних питань.

Від 29 травня до 4 червня формується гармонійний аспект Юпітера та Плутона, який має довгострокові перспективи. Цінуйте те, що у вас є, і тих, хто поряд, і отримаєте більше! Повернення до старого не буде, тому сміливо приймайте все, що подарує вам новий транзит Юпітера представникам усіх знаків зодіаку.

Працездатність, прагнення до знань, громадська активність допоможуть опинитися в потрібному місці в потрібний час. Намагайтеся бути цікавою людиною для інших людей. Діти, народжені наприкінці травня – на початку червня, матимуть «аспект мільйонера» у карті народження.

2 червня – поєднання Венери та Сонця у Близнятах, також цього дня точний аспект Юпітер-Плутон. Планети генерують сприятливі перетворювальні енергії, планомірний розвиток та нові чудові можливості. Використовуйте потенціал дня, щоб набути популярності, зав’язати корисні знайомства, запустити будь-який проєкт. Все, що розпочато вдумливими та відповідальними людьми на початку червня, обов’язково призведе до успіху.

Гороскоп на тиждень з 27 травня по 2 червня

Овен

Цього тижня на вас чекають важливі зміни. Може виникнути потреба у вирішенні спонтанних завдань. Не бійтеся проявити ініціативу.

Телец

Зірки дають вам можливість раз і назавжди залишити в минулому всі недомовки у стосунках із родичами. Найближчий тиждень буде сповненим несподіванок.

Близнюки

Для вас настає час нових відкриттів. Ви відчуєте сильне бажання змінити щось у своєму житті. Спілкування з однодумцями принесе позитивні емоції.

Рак

Початок тижня буде для вас часом роздумів. Вас може переслідувати сумнів щодо деяких справ. У другій половині тижня чекайте на покращення настрою та вирішення проблем.

Лев

Тиждень буде наповнений енергією, тому направте її в потрібне русло, наприклад, на домашній клопіт. Будь-які поїздки відкладіть на потім.

Діва

Період надасть вам шанс навести лад у всіх сферах життя. Також приділіть час своєму здоров’ю. Намагайтеся бути більш уважними і терплячими до оточуючих.

Терези

Ви маєте брати участь у заходах, які розширять ваше коло спілкування та інтересів. Однак зірки радять не перетруджуватися і скоротити активність.

Скорпіон

У ці дні ваша інтуїція буде особливо гострою, і ви зможете краще зрозуміти мотиви оточуючих. У стосунках із рідними варто бути чесними та відкритими, щоб уникнути непорозуміння.

Стрілець

Настав час навести лад в оселі. Зірки рекомендують позбутися непотрібних речей. Не будуйте грандіозних планів, швидше за все навіть не помітите, як швидко пролетить цей тиждень.

Козеріг

Тиждень сприятливий для виконання тих справ, які давно відкладали. Також важливо знайти час для відпочинку та розслаблення. Зірки рекомендують зайнятися гімнастикою.

Водолій

Ви можете бути збентежені подіями, якими складно керувати. Зверніть увагу на інтуїцію і здоровий глузд. Не тримайтеся ані за людей, ані за речі — старе йде, а нове приходить.

Риби

Тиждень внутрішніх роздумів та емоційного відновлення. Прислухайтеся до своїх почуттів і не ігноруйте потреби спокою. Гарний час для творчих занять.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні