Не варто одразу смажити картоплю, щойно ви її почистили. Краще спершу витримати очищені бульби протягом 15-20 хвилин у воді, а потім просушити їх за допомогою паперових або бавовняних серветок.
Раніше ми писали, як приготувати рулет із картоплі з шинкою.
Зверніть увагу на температуру та кількість рослинної олії. Не кладіть картоплю на холодну сковороду. Потрібно спочатку розігріти її, і тільки після цього викладати картоплю. Економити на рослинній олії – теж не найкраща ідея. Без неї картопля не матиме насиченого смаку, а також навряд чи добре просмажиться.
Картопля потребує солі та спецій. Однак, не поспішайте солити смажену картоплю завчасно. Якщо ввести сіль занадто рано, картопля розвалиться та повністю втратить форму.
Тому солять картоплю наприкінці, коли на скибочках уже з’явилася засмажена скоринка. Додавати прянощі та спеції потрібно за кілька хвилин до завершення приготування страви, щоб вони не втратили смак і аромат від надмірної теплової обробки.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть надбавки пенсіонерам 65+: до якого віку дають доплату до пенсії (відео)
Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)
Дуже часто через погіршення самопочуття ми намагаємося самостійно розібратися з тим, що саме болить та…
Благодійний фонд «Право на захист» має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, постраждалих від…
Опалювальний сезон в Україні зазвичай починається в середині жовтня, десь приблизно 15 – 16 числа.…
Раніше Кабмін оприлюднив новий формат повісток. Серед іншого тоді було прийнято рішення додати до повісток,…
Російські війська атакували Україну керованими авіаційними ракетами та безпілотниками у ніч на 5 жовтня. Повітряні…
Благодійний фонд "Від Людини до Людини" допомагає українцям подолати труднощі. Щоб отримати допомогу, потрібно заповнити…