Головне у фарш додати правильний компонент. І це – фета чи інший сир.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні смачні котлети з курячого філе.
Інгредієнти:
- рибний фарш – 500 г;
- фета (або інший сир) – 150 г;
- 1 куряче яйце;
- 1 цибулина;
- сухарі – 3 ст. ложки;
- вода – 0,5 склянки;
- зубчик часнику;
- маленький пучок кропу;
- сіль та перець – за смаком;
- масло для смаження.
Приготування:
- Якщо у вас немає рибного фаршу, можна приготувати його самостійно. Підійде тріска, мінтай чи будь-яка біла риба.
- Потрібно відокремити філе від кістки і перемолоти в м’ясорубці або блендері.
- До фаршу потрібно додати фету, натерту на тертці, яйце, сіль, перець і все ретельно перемішати. Натерти на тертці цибулю та часник, додати у фарш.
- Додати у фарш дрібно нарізаний кріп. Перемішати фарш.
- Щоб фарш схопився і всі інгредієнти потоваришували між собою, потрібно відправити його на 20-30 хвилин у холодильник.
- Сформувати довгасті котлети та обваляти їх у сухарях.
- Смажити з обох боків на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії.
- Такі котлети ідеально доповнять картопляне пюре, гречку та рис.