П’ятниця, 28 Червня, 2024
ГоловнаНовиниЯкщо так обирати штани, то з будь-якою фігурою виглядатимете стильно – запам'ятайте...

Якщо так обирати штани, то з будь-якою фігурою виглядатимете стильно – запам’ятайте ці поради

Этот материал также доступен на русском языке
Штани є невід’ємною та улюбленою частиною гардеробу багатьох жінок різного віку. Можна підібрати комфортні моделі як на прохолодну, так і на спекотну погоду. Проте, як і будь яка річ, штани можуть приховати недоліки або, навпаки, зробити акцент на недосконалих формах.

Тому перш ніж придбати чергову обновку зверніть увагу на поради: як підібрати штани за типом фігури?

Ми розповімо, які штани ідеально підходять для жінок із фігурою:

  • «пісочний годинник»,
  • «яблуко»,
  • «груша»,
  • «трикутник»,
  • «перевернутий трикутник».

Дотримуючись наших порад, ви виглядатимете просто чарівно.

Раніше ми розповідали, чому шотландці носять спідниці.

Кращі штани для фігури «пісочний годинник»

Фігура типу «пісочний годинник» має яскраво виражену талію, а стегна і плечі приблизно однакової ширини. З такими пропорціями можна обирати різні фасони. Найкраще виглядатимуть прямі, звужені донизу або розширені від коліна штани з середньою та високою посадкою. Можна носити штани з різних тканин і в різних кольорах, але бажано, аби вони були однотонні або з вертикальними смугами. З аксесуарів чудово пасуватимуть пояси та ремені.

«Груша» – які штани обрати

Тип фігури з широкими стегнами, вузькими плечима та невираженою талією називають «груша». Таких жінок прикрасять прямі штани зі стрілками або розширені від стегна фасони з високою посадкою. Тканина брюк повинна бути досить темною та однотонною. Більш цікавим образ зроблять вертикальні елементи аксесуарів, а також кишені на талії.

Фігура «яблуко» у таких штанах матиме неперевершений вигляд

Якщо жінка має стрункі ноги, але при цьому її талія не досить виражена через живіт, то така фігура має назву «яблуко». Скорегувати образ допоможуть штани з високою або й завищеною талією, а також палаццо. Краще обирати темні однотонні моделі. Можна сміливо використовувати вертикальні аксесуари та драпірування.

«Прямокутник» – які штани підійдуть

Тип спортивної фігури, для якої характерні приблизно однакові ширина плечей, талії та стегон називають «прямокутником». Для володарок такої комплекції найкраще пасуватимуть прямі, звужені до низу штани середньої та низької посадки з кишенями на стегнах. Кольори також варто обирати темні, або з переходом від світлого низу до темного верху. У якості декору вдало впишуться об’ємні елементи на стегнах.

Вибираємо штани для фігури «перевернутий трикутник»

Уважно до вибору штанів треба підходити жінкам з широкими плечами, вузькими стегнами та невираженою талією. Такий тип будови тіла називають «перевернутий трикутник». Виглядати жіночно допоможуть звужені до низу, прямі штани з кишенями на стегнах, у яких буде середня або низька посадка. Доповнять образ горизонтальні елементи, а також об’ємні деталі на стегнах.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні