Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНесподіваний інгредієнт для котлет зробить їх ще соковитішими і смачнішими: що додають...

Несподіваний інгредієнт для котлет зробить їх ще соковитішими і смачнішими: що додають господині

Этот материал также доступен на русском языке
Кожна господиня має свої секрети приготування котлет. Хтось додає яблуко, хтось - соду. Але на цьому експерименти не закінчуються. Є ще один секретний компонент, але про нього не всі знають.

Цей інгредієнт – звичайна газована вода. Саме вона покращує смак готової страви.

Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з курячих сердець.

Щоб правильно приготувати котлети з газованою водою, потрібно знати пропорції.

Так, на 0,5 кг фаршу необхідно використовувати близько 50 мл води.

Для рецепту беруть звичайну мінеральну воду – не солодку.

Після того, як ви додасте мінералку у фарш, його потрібно добре вимісити та відбити.

Далі фарш перекладають у пакет та відправляють на пару годин у холодильник.

Газована вода відмінно розм’якшує м’ясо, роблячи котлети ніжнішими і соковитими. Бульбашки допомагають проникнути в м’ясо, розбиваючи його структуру і роблячи текстуру котлет м’якшою.

Також газована вода додає неповторний смак котлетам, роблячи їх більш ароматними та соковитими, бо розкриває спеції.

Після того як фарш «відпочив» у холодильнику, до нього потрібно додати подрібнену цибулю, сіль, перець, спеції.

Добре перемішати, сформувати котлети та обсмажити на сковороді.

Таким чином, додавання газованої води у фарш для котлет – це не тільки прийом, що дозволяє зробити страву смачнішою та соковитішою, але й спосіб надати кулінарній творчості нові ароматичні ноти. Спробуйте цей незвичайний рецепт і здивуйте своїх близьких та гостей найсмачнішими котлетами!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні