Кожна господиня має свій перевірений рецепт чебуреків, якщо ви досі його не знайшли або просто любите експериментувати, пропонуємо приготувати чебуреки за цим рецептом. Він вам точно сподобається.
Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві чебуреки.
Інгредієнти:
- 200 мл окропу;
- 1 чайна ложка солі;
- 3 столові ложки соняшникової олії;
- 500 г борошна;
- 450 г фаршу;
- 250 г цибулі;
- 1 чайна ложка солі;
- 0,5 чайної ложки хмелі-сунелі;
- 1/3 чайної ложки коріандру;
- Рослинна олія для смаження.
Приготування:
- Візьміть глибоку миску, влийте окріп, додайте чайну ложку солі і три столові ложки олії. Перемішайте і всипте борошно, замісіть тісто, спочатку ложкою, поки воно гаряче, а потім рукою.
- Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште на 30-40 хвилин, щоб усі інгредієнти потоваришували.
- Подрібніть цибулю і додайте у фарш, всипте спеції, добре перемішайте.
- Поділіть тісто на невеликі кульки, з яких потрібно сформувати коржики діаметром до 15 см.
- Додайте начинку, складіть коржик навпіл і добре защипніть краї.
- Смажте чебуреки на розігрітій з олією сковороді до повної готовності.