Головний секрет цих пиріжків не лише смачна начинка, а й тісто, що готується на картопляному відварі.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне заварне тісто для пиріжків.
Для тіста:
Для начинки:
Пиріжки на картопляному відварі виходять дуже смачними, ароматними та м’якими. До речі, на картопляному відварі можна готувати не тільки пиріжки з картоплею, а й з іншою начинкою.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…