Один з варіантів органічного підживлення готують на основі бражки.
Раніше ми розповідали, кому просто необхідно їсти капусту.
Приготувати бражку дуже просто: 5 столових ложок цукру та півпачки пресованих дріжджів розвести у трьох літрах відстояної теплої води. Залишити для бродіння на дві-три доби.
Потім у 200-літрову бочку додати: лопату деревної золи, піввідра коров’ячого гною або пташиного посліду, відро гнилої солом’яної або сінної потерті, лопату річкового піску, лопату перегною, компосту або городної землі, 1 літр свіжої молочної сиворотки та 3 л готової бражки.
Усі компоненти залити до верху водою, перемішати, нещільно прикрити кришкою, настоювати протягом тижня, через день перемішуючи до самісінького дна.
Перед використанням розбавити водою 1:2. Поливати капусту по вологій землі рано-вранці або пізно ввечері.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…