Раніше ми розповідали, як правильно виростити картоплю.
Інгредієнти:
- 1 кг картоплі;
- 1 куряче яйце;
- 200 г борошна;
- 500 г капусти;
- 1 цибуля;
- 1 столова ложка томатної пасти;
- 25-30 г вершкового масла;
- олія;
- сіль, перець – до смаку.
Приготування:
- Якщо у вас із вчорашньої вечері або обіду залишилося картопляне пюре, то можна використовувати його, якщо воно все було з’їдено, то потрібно відварити картоплю, не забудьте її посолити.
- Коли картопля звариться, потрібно її розім’яти картоплем’ялкою і додати масло.
- Дайте пюре охолонути і потім замішуйте тісто.
- Вбийте в пюре яйце, посоліть і поперчіть, всипте борошно і замісіть тісто. Готове тісто не повинно сильно липнути до рук.
- Цибулю наріжте на кубики, натріть моркву і обсмажте до золотистого кольору на сковороді з олією. Наріжте капусту і додайте до цибулі і моркви. Не забудьте посолити і поперчити і додати томатну пасту. Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте до повної готовності капусти.
- Візьміть картопляне тісто, поділіть його на невеликі шматочки, з яких сформуйте коржики, у центр покладіть капусту і защипніть краї як у пиріжка.
- Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте зрази з двох боків до рум’яної скоринки.
Можна подавати зі сметаною або до супу або борщу.