Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня: у цей час кожен...

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня: у цей час кожен може змінити життя на краще

Этот материал также доступен на русском языке
Обставини тижня сприятливі для пошуку рішень у безвихідних ситуаціях, у цей час кожен може змінити життя на краще. Важливо лише підібрати правильний ключ.

Перший тиждень нового соціального циклу, точкою відліку якого стало з’єднання Юпітера та Урана у Тельці 21 квітня, що дає надзвичайні можливості для розвитку. На початку нового 12-річного періоду ми відчуємо приплив життєвих сил і саме зараз важливо закласти правильні енергії.

Матеріальний знак Тельця перебуває під керуванням Венери – планети гармонії, кохання та краси. Юпітер називають планетою-благодійником, а Уран характеризує прогрес, поновлення, революційні перетворення. Починається тривалий період, коли доходи можна отримувати від впровадження нових методів, а успіх приходить із несподіваного боку.

Аспект з’єднання цих планет пропонує засоби, за допомогою яких можна зберегти і зміцнити свою незалежність, дотримуючись нешаблонних моделей поведінки, стимулює прорив із застою і можливість лікування на різних рівнях.

На тлі ретроградності Меркурія (1-25 квітня) багато людей отримуватимуть привіти з минулого. Особливо активізуються колишні партнери. Але краще зараз з усім розібратися і не нести непотрібний тягар у своє прекрасне майбутнє.

Повня у Скорпіоні 24 квітня сприяє очищенню думок та простору від негативу, може дати імпульс до особистісних трансформацій та саморозвитку. Саме цього енергетично потужного дня важливо дослухатися до себе і звернути увагу на підказки Всесвіту.

Обставини тижня сприятливі для пошуку рішень у безвихідних ситуаціях, у цей час кожен може змінити життя на краще. Важливо лише підібрати правильний ключ. Планетарні взаємодії підтримають добровільне прагнення до активності та самостійності, полегшать шлях до досягнення мети.

Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня

Овен

Вдалий тиждень. Вам вдасться вирішити проблеми, які не давали спокою останнім часом. Період також підходить для покупок та важливих угод.

Телець

У цей період ви можете переробити справи, які довго відкладали. Обставини будуть на вашому боці. Можливо, у вас з’явиться бажання викинути з дому непотрібний мотлох.

Близнюки

Настрій ваш буде не на висоті, ви будете тривожні та дратівливі. Спробуйте знайти приємне заняття, щоб відволіктися.

Рак

Період неоднозначний. Намагайтеся не конфліктувати з родичами. Наприкінці тижня чекайте на хороші новини.

Лев

Намагайтеся не вступати в жодні конфлікти, особливо з незнайомими людьми. Також не забувайте про активний відпочинок, частіше виходьте на прогулянку.

Діва

Цього тижня очікується віддача від тих справ, в які ви раніше вклали чимало праці. Також цей час підходить для спілкування із друзями, відпочинку на природі.

Терези

Складний період, пов’язаний з нездійсненими надіями та невиправданими очікуваннями. Зірки не рекомендують займатися фізичною працею, краще прогуляйтеся на свіжому повітрі.

Скорпіон

Наступний тиждень буде сповнений подій, які потребуватимуть інтенсивної роботи. Не забувайте про своє здоров’я, зараз важливим є відпочинок. Можливо, вас запросять на якийсь захід.

Стрілець

Вдалий час, коли ви можете взятися навіть за те, що не виходило у вас раніше. Займіться благоустроєм оселі або дачної ділянки, зробіть генеральне прибирання.

Козеріг

Ваша схильність до самокопання може призвести до депресії та надмірного занурення у власні думки. Будьте уважні, це може стати приводом для конфліктів з близькими.

Водолій

Найкращий час для звернень до різних інстанцій. Також зірки радять зайнятися ремонтом або покупкою деяких предметів побуту.

Риби

Тиждень буде пов’язаний з подіями, які відіграють значну роль у вашому житті і спричинять серйозні зміни. Тому постарайтеся обмірковувати кожен крок.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні