Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп друїдів: горіх (для народжених 21 – 30 квітня; 24 жовтня –...

Гороскоп друїдів: горіх (для народжених 21 – 30 квітня; 24 жовтня – 2 листопада)

Этот материал также доступен на русском языке
Вірити в гороскопи або не вірити - справа кожного. А ось читати їх, звісно ж, цікаво. Існує багато видів гороскопів. Серед них особливе місце посідає гороскоп друїдів. На чому ґрунтується цей астрологічний прогноз?

Друїди (жерці кельтських племен, які населяли Галію, Ірландію, Бретань) вірили, що людина була створена богами з дерев. І тому кожен (і чоловік, і жінка), як і всяке дерево, має певні, властиві лише йому, особливості характеру.

При складанні гороскопів друїди надавали важливого значення зимовому та літньому сонцестоянню, весняному та осінньому рівноденню. Вони вважали, що саме від положення Сонця стосовно Землі в день народження людини залежить її доля, майбутнє, вдача і здібності. Тому друїди з кожним знаком гороскопа пов’язували два періоди дії (що відповідають двом річним сонцестоянням).

Пропонуємо вам знайти своє дерево, що відповідає вашій даті народження. І сьогодні розповімо про горіх.

Горіх (21 – 30 квітня; 24 жовтня – 2 листопада)

Приваблююча природність в його очах не є у Горіха гідністю. Він постійно дбає про стиль, тонкі і вишукані манери, хоча насправді належить до боязких натур. Поведінка горіха нерідко складається з протиріч. Він буває примхливим, агресивним та егоїстичним. У той же час може бути гостинним та ввічливим, лояльним, привітним, вірним слову. При цьому йому притаманні мінливість в поведінці. Важко припустити, як він вчинить у тому чи іншому випадку і як до нього звертатися. Він не любить компромісів.

Без будь-яких підстав підносить дари, а також позбавляє своєї дружби. Ревнивий. Зазнає страждань і з задоволенням змушує страждати інших, ускладнюючи ситуацію у стосунках з партнерами. Стурбований потребою прояву своєї винятковості. Дбає про збереження своєї незалежності та відокремленості.

Горіх не відрізняється врівноваженістю. Якщо ви любите його або маєте з ним дружні стосунки, будьте постійно готові до всіляких несподіванок. Перевиховуйте його, якщо відчуваєте, що здатні протистояти впливу Горіха. Інакше він цілком підкорить вас своїй волі.

В житті Горіх вміє бути чудовим стратегом. Реально оцінює наслідки своїх намірів. Наважується на ризиковані дії, аж до підступних. Не допускає зайвих докорів совісті за свої справи та вчинки. Має здатність підкорювати оточуючих швидкістю прийняття рішень та дій.

Проявляє неймовірні зусилля для того, щоб його життя не було нудним. Не боїться ризикувати і не ходить протоптаними доріжками.

У Горіха буває багато друзів, так само, як і багато ворогів. Він належить до типу тих людей, які завжди на увазі і з якими доводиться рахуватися.

Риси вдачі: рішучість, наполегливість, спостережливість. Їм притаманні великі організаторські здібності.

Хто народився під Знаком Горіха: Кант, Колумб, Єлизавета ІІ, Шекспір, Паганіні.

Підготував Віктор Мамонтов

ВІД РЕДАКЦІЇ. Загалом у цьому гороскопі 22 знаки-дерева. Опис інших читайте в наступних публікаціях.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні