Великдень вже за два тижні — саме час запастися ідеальними рецептами традиційної великодньої випічки. Сьогодні ми поділимося двома рецептами ідеальної глазурі для паски, яка не тріскається.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну паску за допомогою гранованих склянок.
Головний секрет ідеальної глазурі з білками — добре проварений цукровий сироп.
“Дзеркальна” глазур на желатині — чудова альтернатива білковій глазурі.
Вас також можуть зацікавити новини:
Готуємося до Великодня: шоколадні яйця з сюрпризом такого ви ще не куштували
Цим рецептом господині почали ділитися у соцмережах нещодавно. Тому таку страву можна назвати новою. Цей…
Кукурудзяні палички – один із улюблених з дитинства десертів і перекусів. Зазвичай це одні з…
Томати вирощують майже всі городники, але не всім вдається збирати рекордні врожаї помідорів. А все…
В Україні 22 травня у погоді не буде суттєвих змін. Увесь час має бути тепло.…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Інсультом називають раптове порушення кровообігу мозку. Він виникає при зупинці кровотоку однією з артерій. Кров…