Неймовірно смачний десерт із двох інгредієнтів: без желатину та випічки – обов’язково спробуйте

Этот материал также доступен на русском языке

Десерт без выпечки и желатина
Для приготування більшості солодощів необхідно витратити чимало часу, але є рецепти, які готуються швидко та легко. Сьогодні пропонуємо вашій увазі десерт із двох інгредієнтів.

Для більш насиченого смаку найкраще використовуйте темний шоколад.

Раніше ми розповідали, як приготувати баварський десерт.

Інгредієнти:

  • 500 г яблук;
  • 100 г шоколаду.

Приготування:

  1. Помийте яблука і очистіть від шкірки, наріжте шматочками. Запечіть яблука в духовці або мікрохвильовій печі, можна просто відварити.
  2. Влаштуйте водяну баню та розтопіть шоколад. Розтоплений шоколад додайте до яблук і збийте десерт до однорідної маси блендером.
  3. Потому візьміть будь-який посуд для десерту, застеліть його харчовою плівкою, викладіть яблучно-шоколадну масу і відправте у холодильник на 5 годин.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?